Счупени охранителни камери, срязани гуми, връзване на незаконно електрическо табло.

...
Счупени охранителни камери, срязани гуми, връзване на незаконно електрическо табло.
Коментари Харесай

Междусъседски войни: Счупени камери и нарязани гуми в софийски квартал

Счупени охранителни камери, срязани гуми, връзване на нелегално електрическо табло. Това са дребна част от междусъседските войни в столичния квартал “Бенковски ”, научи . По думите на Камен Димитров към този момент 25 години той и фамилията му са унизени от своите съседи. Последният случай е от 20 април, когато мъже чупят две охранителни камери в двора на Камен.

Той описа за това в обществените мрежи.

„ Когато ревизирах записите от охранителните ми камери видях по какъв начин едно лице се катери по оградата, реже кабелите, след което чупи устройствата. Предадох записите на полицията, която откри и задържа три лица. Едно от тях е мой комшия, с който имаме проблеми от години и който е първоизточникът, с цел да сложим камери ”, описа Камен в ефира на „ Здравей, България ”.

„ В другите години тези съседи ни тормозят по друг метод. Става въпрос за изхвърлени боклуци в двора. Дори се бяха закачили нелегално към нашето елтабло ”, описа майката на Камен Евгения.

„ Отричам да съм забъркан в тази ситуация със счупените камери. Многократно от електрическата компания са идвали и са проверявали и е установявано, че не съм се прикачил към тяхното табло. Няма и доказателства да съм забъркан и в тази ситуация с камерите. Да, бях арестуван, само че полицията ще откри сигурно кой е виновникът ”, съобщи Методи, който беше посочен от Камен и майка му като индивида, който ги тормози.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР