Счупени охранителни камери, срязани гуми, връзване на незаконно електрическо табло

...
Счупени охранителни камери, срязани гуми, връзване на незаконно електрическо табло
Коментари Харесай

Жители на столичния Бенковски твърдят, че са жертви на съседски тормоз

Счупени охранителни камери, срязани гуми, връзване на нелегално електрическо табло са дребна част от междусъседските войни в столичния квартал “Бенковски ”.

По думите на Камен Димитров към този момент 25 години той и фамилията му са унизени от своите съседи.  Последният случай е от 20 април, когато мъже чупят две охранителни камери в двора на Камен. 

„ Когато ревизирах записите от охранителните ми камери видях по какъв начин едно лице се катери по оградата, реже кабелите, след което чупи устройствата. Предадох записите на полицията, която откри и задържа три лица. Едно от тях е мой комшия, с който имаме проблеми от години и който е първоизточникът, с цел да сложим камери ”, описа Камен пред.

„ В другите години тези съседи ни тормозят по друг метод. Става въпрос за изхвърлени боклуци в двора. Дори се бяха закачили нелегално към нашето елтабло ”, описа майката на Камен Евгения.

„ Отричам да съм забъркан в тази ситуация със счупените камери. Многократно от електрическата компания са идвали и са проверявали и е установявано, че не съм се прикачил към тяхното табло. Няма и доказателства да съм забъркан и в тази ситуация с камерите. Да, бях арестуван, само че полицията ще откри сигурно кой е виновникът ”, съобщи Методи, който беше посочен от Камен и майка му като индивида, който ги тормози.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР