Счупени чадъри и цаца оставих пред Съдебната палата в София

...
Счупени чадъри и цаца оставих пред Съдебната палата в София
Коментари Харесай

След флашмоб: Счупени чадъри и цаца за Гешев и Цацаров пред Съдебната палата

Счупени чадъри и цаца оставих пред Съдебната палата в София от гражданско придвижване „ Ние идваме! ”, които проведоха флашмоб под мотото " Да им пречупим чадъра! ".

" Да не позволим под счупения чадър на Гешев да скрият назад Цацаров ", сподели Арман Бабикян.
" Ние идваме " с флашмоб против Гешев - " Да им пречупим чадъра "
Флашмоб против основния прокурор Иван Гешев замислят от придвижване " Ние идваме ". Това оповестиха пред медиите юрист Николай Хаджигенов и Ар...
Прочети повече
Той добави, че „ не би трябвало да има чадър на правосъдната система в лицето на прокуратурата над закононарушенията, които са осъществени “.

И Бабикян, и Николай Хаджигенов бяха безапелационни, че би трябвало да има правосъдна промяна. Те упорстват за народна власт и правдивост в страната.

Според Бабикян се губи скъпо време и вместо да се подхващат законодателни промени се водят разногласия „ кой от кой вход ще влиза, къде да си носи документа и дали да слагаме кабинки “.

Бабикянсмята още, че сме в трагикомична обстановка. „ Да слушаме Иван Гешев, който търси мониторинг и да слушаме господин Цацаров, който твърди, че законодателството му е погрешно, само че внезапно схванал, че той бил причина за огромна част от нещастията в страната “.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР