Schneider Electric, лидерът в дигиталната трансформация на енергийното управление и

...
Schneider Electric, лидерът в дигиталната трансформация на енергийното управление и
Коментари Харесай

Умната фабрика в Пловдив стана по-голяма: Предстои разкриването на над 100 нови работни места

Schneider Electric, водачът в цифровата промяна на енергийното ръководство и автоматизацията, заяви, че приключва процеса по уголемение на фабриката на компанията в България, посредством което постройката на умното произвеждане в Пловдив ще се усили с 3000 кв. м. Размерът на инвестицията възлиза на 60 милиона евро.

" Умната " фабрика на Schneider в Пловдив има над 20-годишна история и е едно от най-модерните предприятия в страната. В него се създават дребни прекъсващи, които се доставят и употребяват в над 30 страни.

Предстои откриването и на над 100 нови работни места, с които фамилията на Schneider в България ще наброява към този момент над 1000 души. В развой на довеждане докрай тук е и геотермална система от нов вид, която ще разреши на завода в Пловдив да стане 100% самостоятелен от използването на природен газ.
 Schneider Electric ще автоматизира електроразпределителната мрежа на Сърбия с план за €140 милиона
Френска компания с огромен бизнес в България влага €140 милиона в електрическата енергия на Сърбия

Сърбия се стреми да усъвършенства надеждността на електрическата енергия и да понижи загубите

От локалното дружество оповестяват, че с това инвестиционните проекти на компанията не завършват. Както Европа като зона, по този начин и нашата страна в частност остават във фокуса на проектите за предстоящ напредък.

Нов завод беше открит във фабриката Sarel във Франция

Основан през 1956 година, обектът Sarel е профилиран в производството на електрически шкафове и табла, основани да устоят на изключително тежки условия. През 2021 година Sarel регистрира третото най-високо ползване на сила от всички обекти на Schneider Electric, което се дължи основно на енергоемките процеси на боядисване и изпичане на продуктите във фабриката.

Новите вложения ще оказват помощ за понижаване на потреблението на сила: новите машини употребяват три до четири пъти по-малко сила от по-старите си аналози и имат възвръщаемост на инвестицията от към три години. Останалата част от инвестицията ще бъде изразходвана за замяна на други остарели машини, което ще увеличи общата продуктивност на обекта.
 Schneider Electric оказва поддръжка за възобновяване на катедралата „ Нотр Дам “ в Париж
Schneider Electric оказва поддръжка за възобновяване на катедралата „ Нотр Дам “ в Париж

Държавната организация за възобновяване на „ Нотр Дам “ и Schneider Electric подписаха контракт за спонсорство

" Във всичките ни обекти подхващаме решителни дейности за понижаване на потреблението на сила и за декарбонизация на нашите интервенции ", съобщи Лоран Батай, президент на Schneider Electric Франция. " Фабриката Sarel е най-хубавият в своя клас образец за уговорката ни в цялата група да реализираме нулеви чисти излъчвания на нашите лични интервенции и да понижим излъчванията на CO2 с 25% в цялата ни верига на цената до 2030 година "

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР