Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и

...
Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и
Коментари Харесай

Schneider Electric България е най-добър работодател на годината 2022

Schneider Electric, водач в цифровата промяна на енергийното ръководство и автоматизацията, стана Най-добър шеф на годината 2022.

Престижното първо място бе присъдено на церемонията на 5-ите годишни награди за Employer Branding на b2b Media - най-утвърдения конкурс за виновни работодатели в България.

Schneider Electric България завоюва огромната премия в оспорваното съревнование, в което тази година взеха присъединяване повече от 100 компании. Призът потвърждава безспорните достижения на компанията в построяването на връзки на преданост, отдаденост и отговорност към всеки член на нейния екип.

" Щастлива съм да приема тази премия освен като представител на компанията, само че и като чиновник, и считам, че тя е изцяло заслужена. В Schneider Electric има една характерна просвета и едно доста хубаво отношение сред компания и чиновник - отношение на партньорство и равнопоставеност. Така всички ние, които сме част от тази компания, имаме опция да развиваме професионалния и персоналния си живот по един пълностоен метод - тъкмо подобен, от какъвто имаме потребност ", показа на церемонията Калина Петкова, управител корпоративни връзки на " Шнайдер Електрик България ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР