Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и

...
Schneider Electric, лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и
Коментари Харесай

Schneider Electric осигурява допълнителна програма за подпомагане на служителите си

Schneider Electric, водач в цифровата промяна на енергийното ръководство и автоматизацията, афишира старта на спомагателна стратегия за поддръжка на чиновниците си и техните фамилии. Тя се осъществя в партньорство с най-големия снабдител на стратегии за помощ на чиновниците в света ComPsych® Corporation и предлага безвъзмездни препоръки, юридически и финансови съвещания, свързани с пораждане на рецесии и проблеми от персонален и професионален темперамент. 

Всички препоръки и съвещания, част от програмата се осъществят от потвърдени специалисти в своята област. Тя може да бъде употребена от всеки член на екипа на Schneider Electric България при нужда, обвързвана с прочувствени, финансови, правни усложнения или проблеми, отнасящи се както до работата, по този начин и до всекидневния живот. 



„ Грижата за здравето и спокойствието на всеки член от нашия екип е главен приоритет за компанията ни. Именно по тази причина взехме решение да разтеглим своята стратегия за спомагателни придобивки към чиновниците, като им дадем опция и достъп до безвъзмездни експертни препоръки и съвещания от друг темперамент. Те могат да бъдат употребявани и от техните фамилии, като подкрепят разрешаването на проблеми от персонален и професионален темперамент “, споделя Елена Ватрачка, шеф „ Човешки Ресурси “ в Schneider Electric България. 



„ Участието в програмата за поддръжка на чиновниците е строго конфиденциално, като на работодателя не се дава никаква информация по отношение на чиновниците, които се включват в нея “, споделят от ComPsych® Corporation. „ Нашите специалисти са разполагаем да се отзоват на всяко питане и да оказват помощ за разрешаването на всяка зародила обстановка “, допълват още от компанията. 

Програмата за поддръжка на чиновниците включва съвещания с друга времева дълготрайност по съответните проблеми, които могат да бъдат - прочувствени като: паника, меланхолия, стрес, тъга, загуба, промени в живота, спорове в връзките и с партньора; правни , като: бракоразвод, контракти, наследствено обмисляне, завети и попечителство;  Финансови като: пенсионно обмисляне, налози, пренасяне, ипотеки, застраховки, бюджетиране, задължения и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР