Schneider Electric - лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт

...
Schneider Electric - лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт
Коментари Харесай

Schneider Electric с мащабна инвестиция в производството си в Пловдив

Schneider Electric - водач в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията, влага над 60 млн. евро в уголемение на Умната си фабрика в Пловдив.

Инвестицията обгръща уголемение на постройката на завода с 3000 кв. м и нарастване на индустриалните мощности.

Предстои основаването на три нови индустриални линии за автоматизирани прекъсвачи, с които общият размер на продукцията на компанията у нас ще нарасне с близо 30%.

Значителната по мярка инвестиция идва в отговор на по-голямото търсене и нараствания размер на поръчките към българското дружество, което през последните години следва забележителна възходяща наклонност.

„ Горди сме да споделим, че заводът ни отбелязва подобен забележителен растеж в развиването си. Този триумф се дължи на професионализма, отдадеността и визията на целия ни екип “, споделя Мария Топчийска, изпълнителен шеф на умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив.

„ Само две години откакто получихме интернационалния документ за Smart Factory, успяхме да реализирахме значително нарастване на автоматизираните ни системи, като към този момент над 70% от процесите в завода са автоматизирани. С разширението и внедряването на новите три индустриални линии този % ще продължи да нараства “, добавя още тя.



През последните две години, макар Коронавирус рецесията, Schneider Electric усилва числеността на екипа си в България. „ Наемането и образованието на нови чиновници при нас не е прекъсвало, в противен случай. Високото търсене на продуктите, които произвеждаме, дава сигурност на нашите чиновници във времена, в които тя е от значително значение “, споделя Елена Ватрачка, управител „ Човешки запаси “ на Schneider Electric България.

„ С разширението на фабриката ни доникъде на 2023 година ще открием над 100 нови работни места, с които фамилията ни в България ще наброява към този момент над 1000 души”, добавя още тя.

Като най-устойчивата корпорация в света за 2021 година Schneider Electric има ясни задължения за въглеродна индиферентност и NetZero до 2030 година По време на разширението на Умната фабрика в Пловдив се вършат стъпки и в тази посока.

Към сегашния миг в завода на Schneider Electric в Пловдив се създават над 40 милиона автоматизирани прекъсвача годишно. С тях Schneider Electric обезпечава непрекъсната отбрана на хората от близо 30 страни в постройките, в които те живеят, учат и работят.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР