Schneider Electric избра Пловдив за своето най-голямо технологическо събитие в

...
Schneider Electric избра Пловдив за своето най-голямо технологическо събитие в
Коментари Харесай

Световен гигант избра Пловдив

Schneider Electric избра Пловдив за своето най-голямо технологическо събитие в границите на Източна Европа "Форум нововъведения 2017 ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. В рамките на два дни сътрудници и клиенти на компанията ще имат опция да се срещнат с най-новите решения в региона на енергийния мениджмънт и автоматизацията. 

"Югоизточна Европа е един от най-обещаващите и бързоразвиващи се региони. България е една от водещите страни тук. В последните години означаваме сериозен напредък във всички сегменти, които покриваме. Доволни сме от нашето наличие тук, има отлична среда и обещаващ напредък. Ние бяхме един от първите вложители в Пловдив и района, в този момент се радваме на отличен опит и резултати, търсим пътища да продължим ", споделиха от компанията при разкриване на форума.  
Фирмата има голяма база край Пловдив, предлага работа на над 1000 чиновници и действително е измежду водещите работодатели. Освен всичко фабриката е първата в страната, сертифицирана по ISO 50 001 - международен стандарт в енергийната успеваемост и чистата околна среда. 
От компанията споделиха, че локалните управляващи не са ги търсили за взаимна работа що се отнася до умна инфраструктура, само че са отворени и на драго сърце биха работили  с Общината. За сметка на това обаче ВиК - Пловдив е в листата на интензивно ползващите се от умните услуги на Schneider. 
Ангажираността на компанията обаче е и оттатък материалното, голяма е инвестицията, ориентирана към хората. Новите технологии и  умните решения изискват нови пълномощия, нова професионална подготовка, а това постанова вложения в хора, които ще ръководят сполучливо технологиите, акцентираха от компанията. По думите на експерти се изискват чисто нови знания, нов профил и този развой е всеобщ. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР