Schneider Electric инвестира над 60 млн. евро в разширение на

...
Schneider Electric инвестира над 60 млн. евро в разширение на
Коментари Харесай

Schneider Electric инвестира над 60 млн. евро в умната си фабрика в Пловдив -

Schneider Electric влага над 60 млн. евро в уголемение на " Умната " си фабрика в гр. Пловдив и ще открие над 100 работни места доникъде на 2023 година

Инвестицията на водача в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията, обгръща уголемение на постройката на завода с 3000 кв. м и нарастване на индустриалните мощности. Предстои основаването на три нови индустриални линии за автоматизирани прекъсвачи, с които общият размер на продукцията на компанията у нас ще нарасне с близо 30%.

Значителната по мярка инвестиция идва в отговор на по-голямото търсене и нараствания размер на поръчките към българското дружество, което през последните години следва забележителна възходяща наклонност.

„ Горди сме да споделим, че заводът ни отбелязва подобен забележителен растеж в развиването си. Този триумф се дължи на професионализма, отдадеността и визията на целия ни екип “, споделя Мария Топчийска, изпълнителен шеф на умната фабрика на Schneider Electric в Пловдив.

„ Само две години откакто получихме интернационалния документ за Smart Factory, успяхме да реализирахме значително нарастване на автоматизираните ни системи, като към този момент над 70% от процесите в завода са автоматизирани. С разширението и внедряването на новите три индустриални линии този % ще продължи да нараства “, добавя още тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР