Schmidt’s Naturals е американска марка за натурална козметика създадена от

...
Schmidt’s Naturals е американска марка за натурална козметика създадена от
Коментари Харесай

Защо да изберете натурални дезодоранти Schmidt’s Naturals?

Schmidt’s Naturals е американска марка за натурална козметика основана от Джейми Шмид, която през 2010 година стартира да създава дезодорант стикове, които единствено за няколко години стават същински шлагер в Съединени американски щати, а към този момент и в доста други страни по света.

Ние от компания „ Органик Козметика “ се усещаме привилигировани, че имаме опцията да ги предлагаме на българския пазар и сме щастливи, че персонално употребяваме тези в действителност невероятни артикули.

Те освен миришат великолепно, само че са и изцяло безвредни! Също по този начин са и веган сертифицирани!

Тайната на Джейми Шмид за битка с неприятната миризма от изпотяването е ефикасната и неповторима формула създадена въз основата на натурален магнезий и сода бикарбонат, които отстраняват бактериите по кожата на подмишниците и оставят прелестно възприятие и благоухание върху нея.

Освен това за всеки артикул са употребявани деликатно подбрани висококачествени съставки и хидратиращи масла, като масло от карите (шеа) и какао в композиция с кокосово масло за по-голяма хидратация на кожата, както и за по-лесно и безпрепятствено нанасяне. Добавени са и растителни пудри, подпомагащи абсорбирането на влажността под мишниците, като обаче подчертаваме – това не води до задръстване на порите на кожата и не стопира естествения механизъм на организма – потенето, което оказва помощ за неговото изстудяване и извеждане на огромна част от токсините отвън тялото.

И да търсите в състава на тези дезодоранти, няма да намерите изкуствени аромати, оцветители, глутен, пропиленгликол и фталати, които са едни от главните причинители за неспокойствие на кожата. За тези, които имат доста сензитивна кожа, Schmidt’s предлага специфична серия, подсилена с натурален магнезий, за която през 2017 година марката печели премията Най-добър естествен дезодорант “Total Beauty ”.



 



Важно е да знаете, че не са употребявани алуминий и парабени, което ги прави желани даже и от бременни и кърмещи дами.

Питате се за какво би трябвало да заобикаляме алуминия? – Ето какво знаем за него:

Счита се, че алуминия е отровен метал и при честа приложимост на артикули, които го съдържат, има риск за здравето на потребителите. Той се натрупва в разнообразни тъкани и органи и най-много в бъбреците, мозъка, белия и черния дроб и щитовидната жлеза. Често се употребява в производството на дезодорантите срещу изпотяване. Точно това обаче го прави още по-опасен, защото през порите на кожата под мишниците, той навлиза елементарно и се всмуква непосредствено в тялото на индивида.

Ежедневната приложимост на дезодоранти съдържащи алуминии и в множеството случаи нанасянето им по няколко пъти дневно, несъмнено биха заплашили здравето Ви. При дамите да вземем за пример, алуминия може да докара до хормонален дисбаланс, рак на гърдата и увреждания на нервната система.

Със сигурност на пазара ще намерите доста натурални артикули, само че ние Ви предлагаме да изберете Schmidt’s натурални дезодоранти , тъй като са щадящи, имате огромен избор от превъзходни аромати, разнообразни размери опаковки за Ваше улеснение и не на последно място са доста икономични – с едно нанасяне, Вие ще сте предпазени от неприятна миризма през целия ден и ще ухаете вълшебно!



Чувствате се добре, когато ухаете добре! ❤

Изберете своите обичани аромати тук
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР