Считано от днес Кипър въвежда задължителен PCR тест за всички

...
Считано от днес Кипър въвежда задължителен PCR тест за всички
Коментари Харесай

От днес влизането в Кипър става само с отрицателен PCR тест

Считано от през днешния ден Кипър вкарва наложителен PCR тест за всички идващи задгранични жители, който ще бъде юридически на място при влизане в страната на съответното летище или пристанище. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28851
Таксата за теста e в размер на 15 евро и ще се заплаща от идващия.

По информация на посолството ни в Никозия пробата е наложителен, без значение дали пасажерът има документ за имунизация или преболедуване на COVID-19.

Новата мярка ще бъде в действие до 10 януари 2022 година, като няма да важат за деца под 12-годишна възраст.

При потребност от подпомагане българските жители в Република Кипър могат да се обръщат към българското дипломатическо посланичество в Никозия на следните телефонни номера: +357 22 67 27 40; +357 22 67 24 86. Сигнали може да се подават и на e-mail адреса на посолството: [email protected].
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28851  Възстановяват плановия банкет и интервенциите в лечебните заведения Възстановяват плановия банкет и интервенциите в лечебните заведения  Италия вкарва втори тип зелен документ Италия вкарва втори тип зелен документ  Германия възнамерява наложителна имунизация за медицинските служащи Германия възнамерява наложителна имунизация за медицинските работници
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР