Считано от днес, 23 март, със заповед на министъра на

...
Считано от днес, 23 март, със заповед на министъра на
Коментари Харесай

Ани Александрова е новият директор на НЕЛК

Считано от през днешния ден, 23 март, със заповед на министъра на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев на длъжността шеф на Националната експертна лекарска комисия (НЕЛК) е назначена Ани Александрова.

Завършила е право в Нов български университет през 2005 година. Магистър е и по корпоративен надзор и стопански разбори, като квалификационната степен е добита през 2015 година във Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси.

От април 2020 година досега Ани Александрова е била началник " Обществени поръчки " в " Информационно обслужване " АД. От август 2012 година до август 2019 година е била шеф " Човешки запаси " и шеф " Правна активност " в " Транспрес " ООД.

От октомври 2007 година до август 2012 година е била старши юрист в адвокатски съдружия, както и юрист на свободна процедура.

В този интервал предмет на професионалната ѝ активност са били процесуално посланичество по търговски, цивилен и административни каузи, регистрация и пререгистрация на търговски сдружения, посланичество по трудови каузи и така нататък В интервала 2006 – 2007 година е била основен юрист в строително-инвестиционна компания.

Владее британски и испански език.

Договорът с досегашния шеф на НЕЛК доктор Кънчо Райчев е преустановен.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР