Считано от днес, 21 февруари 2024 г., Дирк Геркенс поема

...
Считано от днес, 21 февруари 2024 г., Дирк Геркенс поема
Коментари Харесай

Дирк Геркенс става главен изпълнителен директор на „Нова Броудкастинг Груп“

Считано от през днешния ден, 21 февруари 2024 година, Дирк Геркенс поема ролята на основен изпълнителен шеф на „ Нова Броудкастинг Груп “, част от United Media.

 

Като член на управителния съвет и шеф „ Програми, продукция и рекламни продажби “ на United Media, Геркенс встъпва в новата служба с 25 години опит в телевизионната промишленост. Поема ролята от Стефана Здравкова.

 

Преди да се причисли към United Media, Дирк Геркенс е основен изпълнителен шеф на RTL Klub и TV2 в Унгария. Активно взе участие в интеграцията на „ Нова Броудкастинг Груп “ след придобиването ѝ от United Group през 2020 година, като сполучливо съчетава управителната си роля в United Media с позицията на изпълнителен шеф на Nova от 2021 година до 2022 година

 

Александра Суботич, изпълнителен шеф на United Media декларира: " С убеденост смятам, че Дирк ще подсигурява сполучливото продължение на активността на Нова Броудкастинг Груп като умел медиен специалист с скъпи знания за българския пазар. Благодарим на Стефана за нейната работа ".

 

Стефана Здравкова е назначена за основен изпълнителен шеф на „ Нова Броудкастинг Груп “ през 2022 година Преди това тя е изпълнителен шеф на „ Нетинфо “ от юни 2019 година до май 2022 година

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР