Считано от 26 януари 2021 г. Миляна Велева, която се

...
Считано от 26 януари 2021 г. Миляна Велева, която се
Коментари Харесай

Илия Дафов сменя Миляна Велева като директор на новините в NOVA

Считано от 26 януари 2021 година Миляна Велева, която се причисли към екипа през 2019 година, към този момент не е шеф Новини и настоящи излъчвания. NOVA благодари на Миляна за нейната всеотдайна работа и ѝ пожелава триумф в бъдещите инициативи.

Илия Дафов заема поста Главен продуцент Новини и настоящи излъчвания в NOVA. Като част от мениджърския екип на медията, той ще ръководи цялостната тактика за развиване на новините и публицистиката в малкия екран. Професионалният път на Илия Дафов е тясно обвързван с NOVA - на утринния блок в медията той посвещава 13 години. Започва кариерата си през 2008 година като кореспондент в „ Здравей, България “, а по-късно става редактор. В последните 5 години е продуцент на утринния блок.

„ Изключително доста се веселя, че публицист като Илия Дафов, построил своята професионална кариера само в NOVA, ще е новият Главен продуцент Новини и настоящи излъчвания. С опита, който има и уважението, с което се употребява от сътрудниците си, имам вяра, че новините и публицистиката на NOVA ще надградят доверието у нашите фенове. Неговото предопределение е част от тактиката ни да развиваме одобрени имена, получили своя професионален опит и потвърдили качествата си в нашата медийна група “, съобщи Николай Андреев, Главен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

Иван Христов – различен дълготраен кадър на NOVA, ще бъде новият изпълнителен продуцент на “Здравей, България “. Той е част от екипа на медията от 2007г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР