Считано от 12 декември 2021 г., Йордания отново въвежда взимането

...
Считано от 12 декември 2021 г., Йордания отново въвежда взимането
Коментари Харесай

Йордания въвежда отново задължителен PCR тест при пристигане в страната

Считано от 12 декември 2021 година, Йордания още веднъж вкарва взимането на PCR тест при влизане в страната, без значение дали пътуващите имат имунизационен документ, оповестяват от външно министерство. Така нужните негативни проби за влизане са два: един, изработен до 72 часа преди идване, и втори на летището в Йордания.

По информация на посолството ни в Аман за пътуващите до Йордания по въздушен и сухопътен път, в това число български жители, без значение дали са имунизирани или не, се изисква представянето на уверение за негативен PCR тест, осъществен в границите на 72 часа до идване в страната. Изисква се и онлайн възнаграждение на втори PCR тест (на стойност  28 йордански динара/ок. 40 долара) с попълване на декларация и генериране на QR код на следния адрес: https://www.gateway2jordan.gov.jo. Това също е в действие за всички жители, без значение дали са имунизирани или не. Вторият тест се взима на летището при идване, като жителите няма да бъдат поставяни под карантина, в случай че двата теста са с негативен резултат.

Подробна информация за ограниченията при влизане в Йордания може да намерите в страницата на Министерство на външните работи, в раздел „ Коронавирусът – по какъв начин да пътуваме “, на адрес: https://mfa.bg/bg/covid19map/Asia/jordan
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР