Считаният от мнозина за най-добър съдия в историята на българския

...
Считаният от мнозина за най-добър съдия в историята на българския
Коментари Харесай

Рефер №1 зададе много въпроси за Локо Пд - ЦСКА-София, заяви: Изумен съм, извинете се на Стефанов!

Считаният от мнозина за най-хубав арбитър в историята на българския футбол - Атанас Узунов, нападна остро Съдийската комисия, която през вчерашния ден разгласи, че реферът Ивайло Стоянов и неговите помощници са се справили чудесно с мача Локомотив (Пловдив) - ЦСКА-София. След въпросния дуел пловдивчани имаха искания за незачетен техен гол при 1:1 и дузпата, с която алените изравниха резултата.

Ето какво е изпратил Узунов на вестник " Марица ":

Уважаеми Колеги,

ДЪЛГИ години не разясних съдийството във вътрешния ни шампионат, само че решенията и разбора Ви за срещата сред Локомотив (Пловдив) и ЦСКА ме изумяват. Ще ме обвините в субективизъм, само че още веднъж ще сгрешите!!!

Искам да попитам по какъв начин преценяте кое е углавен удар и кое не, като 90% от Вас не сте стъпвали в игрално поле? Според Вас за какво не коментирате обстановката, в която бранител на ЦСКА мазета с лакът топка, отправена в очертанията на вратата, и то в наказателното поле? Приемате обикновено това присъждане, даже не го коментирате, само че обстановката е при 1:0?

Защо не коментирате и отсъдената засада при която двама футболисти на Локомотив останаха сами против вратаря на ЦСКА? Мисля, че някой от Вас схваща от правилото за ЗАСАДА!!!

Обвинявате Венци Стефанов, само че в тази ситуация би трябвало да му се извините!!! Пожелавам Ви в престощите против да бъдете реалисти и да поставяте идентични условия на всички тимове.

Атанас Узунов
efbet Лига 30 кръг, четвъртък 9 юли  Локомотив (Пловдив) 1:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР