Считам за нормално, когато не си съгласен с дадена политика,

...
Считам за нормално, когато не си съгласен с дадена политика,
Коментари Харесай

Захариева: Нормално е да искаш да бъдеш чут, когато не си съгласен с политиката

Считам за обикновено, когато не си склонен с дадена политика, да искаш да бъдеш чут.Не е ненадейно събитие. Това съобщи министър Екатерина Захариева във връзка последните митинги пред NOVA.

" Надявам се много хора да са чули речта на Туск, беше доста вълнуващо. Аз не чаках. Знам, че доста постоянно политиците приказват на езика на страната, на която гостуват, само че не чаках да е цялата му тирада. Оказа се, че много от нещата той самичък е търсил и написал. Това демонстрира, че преди всичко персонално България е близо до сърцето на Туск. Това демонстрира и отношението му към председателството ни ", разяснява тя.

" Хубаво е да приказваме за нещата, които още не са решени. Хубаво е да има проект. Това, че се приказва за нещата, които би трябвало да подобряваме, не е неприятно. Само за предходната година имаме 14% растеж на приходите, само че има защо още да се работи. Има доста други неща, над които би трябвало да се работи в България ", изясни Захариева.

" С сътрудници от Европа говорихме и те ми споделя " Екатерина, боли ме, тъй като знам какъв брой ефикасни можете да бъдете ". Няколко еврокомисари ми го споделиха. Имаме проблеми - да, никой не ги крие. Целта на промяната не е да отпадне мониторинга. Надявам се с работата си да покажем през тези 6 месеца, че България има още какво да показа ", съобщи тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР