Считам, че е невъзможо да се направи план за коронавируса

...
Считам, че е невъзможо да се направи план за коронавируса
Коментари Харесай

Здравният министър пред депутатите: За какъв план говорите? Че ние не знаем почти нищо за COVID- 19

Считам, че е невъзможо да се направи проект за ковид по сходство на проекта за пандемичния грип. Това показа пред депутатите от трибуната на Народното събрание министърът на опазването на здравето по време на разискванията за ковид.

Заставам пред вас, осъзнавайки цялата отговорност, която нося дружно с екипа всички български лекари и медицински сестри в България. В коридорите ви споделих, че ми е доста мъчно да разбирам политиката, когато говоришм за решаването на проблемите на българските жители в изискванията на здравна рецесия. Не знам за какъв реален проект приказваме за COVID-19 и за каква респираторна зараза приказваме. Не знам кой защо ще се хваща и кой какви планове има да прави, само че аз ви предлагам да се хващаме и да се държим крепко единствено и само за науката. В тази връзка държа да подчертая дебело, че грип и COVID- 19 са две безусловно разнообразни болести, които нямат нищо общо посред си'', сподели още министър Ангелов.

Той подсети, че лекуване за ковид няма.

Ваксина за грип има, ваксина за COVID-19 няма. За какъв реален проект говорите, когато има толкоз доста незнайни неща за COVID-19?, попита проф. Ангелов националните избраници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР