Сборник със съобщения на президента на САЩ Доналд Тръмп в

...
Сборник със съобщения на президента на САЩ Доналд Тръмп в
Коментари Харесай

Уникална книга за Тръмп тотално ще промени мнението ви за него!

Сборник със известия на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп в Туитър, илюстриран от карикатуриста Шанън Уилър, е към този момент по книжарниците в страната. В анотацията към сборника написа, че 32-рият президент на Съединени американски щати Франклин Рузвелт е имал радио, 35-тият Джон Кенеди е имал телевизия, а Тръмп има Туитър, съобщи Българска национална телевизия.

Авторът на сборника счита, че туитовете на Тръмп дават опция да се схванат особеностите на характера му, възприеман от мнозина като непредсказуем.

Карикатуристът изобразява Тръмп не като страшилище от приказките, а като капризно, завалено и самодоволно капризно дете.

След встъпването си в служба Тръмп стартира доста интензивно да употребява формалния президентски акаунт в Туитър, само че паралелно продължи и да разгласява известия на персоналната си страница в обществената мрежа.

Тръмп е казвал, че в случай че не беше имал опцията да поддържа връзка директно с последователите си посредством обществените мрежи, в никакъв случай нямаше да стане президент.

Профилът на Тръмп, основан през март 2009, има 35 милиона почитатели, а в него са оповестени над 35 000 известия.

Тръмп обича да акцентира, че тази платформа му разрешава да се свързва с американците без посредничеството на бюрократите и водещите медии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР