Сбогувайки се с 2017 година с разточително парти в частния

...
Сбогувайки се с 2017 година с разточително парти в частния
Коментари Харесай

Тръмп посрещна 2018-а в Палм бийч и обеща да е фантастична

Сбогувайки се с 2017 година с разточително празненство в частния си клуб, президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предсказа, че 2018-а ще бъде " страхотна година ", предадоха Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

Тръмп съобщи, че борсовият пазар ще продължи да върви нагоре, а фирмите ще се продължат " да се надпреварват " да се установявят в Съединени американски щати. Той се похвали с редица достижения като данъчната промяна, отварянето на Арктическия народен резерват за дива природа за сондиране, както и измененията в националния закон за опазването на здравето.

" Ще бъде фантастична година ", сподели Тръмп на репортерите, облечен в смокинг, влизайки в позлатената бална зала на Мар-а-Лаго, съпроводен от първата дама Мелания и сина им Барън.

Запитан за новогодишното обръщение на севернокорейския водач, предлагащ разговор, Тръмп отговори: " Ще забележим! "

Сред гостите бяха съветниците на Белия дом Иванка Тръмп и брачният партньор ѝ Джаред Къшнър, синовете на президента Ерик Тръмп и Доналд Тръмп-младши, и министърът на финансите Стивън Мнучин.

По-рано през вчерашния ден Тръмп увенча отиващата си година с видеотрибют - клип, отдаден на личните му върхови достижения и на американската изключителност.

В 30-минутното видео се редуват подиуми с Тръмп дружно с бойци, с сътрудници от граничните патрули и с други международни водачи, на фона на величествен саундтрак, до момента в който президентът приказва за страната си: " Ние родихме модерния свят и ние ще оформим утрешния свят със силата и уменията на американския народ ".

Сред триумфите си Тръмп показва избора на нов член на Върховния съд, напъните си за редуциране на регулациите и най-много данъчната промяна, която назовава " най-голямото орязване на налозите в актуалната история ". Тръмп разгласява видеото дружно с новогодишно обръщение: " Каква година беше единствено, а освен това едвам сме почнали. Заедно ние ПРАВИМ АМЕРИКА ВЕЛИКА ОТНОВО! Честита Нова година! " По-късно той добави още едно благопожелание в Туитър в характерен натруфен жанр: " Докато страната ни бързо става по-силна и по-умна, желая да пожелая на всички мои другари, поддръжници, врагове, злобари и даже на най-нечестните медии на подправените вести (фейк нюз) щастлива и здрава нова година! 2018 ще бъде велика година за Америка! "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР