Сбогом“, с Нана Гладуиш си взеха телевизионните зрители. Водещата на

...
Сбогом“, с Нана Гладуиш си взеха телевизионните зрители. Водещата на
Коментари Харесай

Нана Гладуиш и съпругът ѝ си купиха имение в Америка

" Сбогом “, с Нана Гладуиш си взеха телевизионните фенове. Водещата на предаването “Съдебен спор “ дефинитивно слезе от родния ефир, откакто последната година постоянно отсъстваше от него. Любимката на феновете е решила да постави завършек на кариерата си и да емигрира дружно със фамилията си в Америка.

От няколко години насам те прекарваха в Щатите по един-два месеца годишно, а в този момент дефинитивно щели да заживеят зад Океана за непрекъснато. Нана и брачният партньор ѝ Джонатан даже са вложили в собствен личен парцел. Съвсем скоро са сключили договорка за покупка на голяма къща, която се намира в един от топлите щати. Мъжът на тв звездата отпътувал за Америка преди нея, с цел да преустрои бизнеса си там.

Всеизвестно е, че британецът е милионер и откогато се ожени за Нана, бизнес делата си въртеше от България. Семейството обаче желало да даде и по-добро бъдеще на сина им Джейсън, който е към този момент в тийнейджърска възраст. Той е разпален по тениса от напълно дребен и към този момент жъне триумфи на корта. Тренира професионално и съгласно учителите си бил идната огромна тенис вяра в международен мащаб.

В Щатите обаче щял да има доста по-голямо поле за изява и отлични условия за тренировки, тъй че пътят му към Големия шлем да бъде по-лесен. Със слизането на Нана от ефир предаването " Съдебен спор " няма да спре да се излъчва.

Щафетата поема футболната брачна половинка Ромина Тасевска, която до момента се подвизаваше като коментаторка в предаването на Гала " На кафе “. По всяка възможност промяната ще се отрази зле на рейтинга, тъй като Гладуиш е измежду най-обичаните тв лица в България. Тя е на екран повече от 20 години и е водила разнообразни формати. Близостта си със феновете завоюва, споделяйки в ефир за най-тежката борба в живота си - а точно битката с рака. За пръв път тя бе диагностицирана с подлото заболяване през 2012 година, когато ѝ бе открит израстък в гърдата.

След тежко лекуване Нана съумя да надвие диагнозата, само че ракът се завърна още веднъж през 2017 година За живота ѝ се бореха както български лекари, по този начин и експерти в Израел. Наложи се даже да бъдат отстранени яйчниците ѝ. Макар лъче- и химиотерапиите да са зад тила на 49-годишната тв звезда, лекуването ѝ в действителност още течало и щяло да отнеме дълги години.

" На поддържаща хормонална терапия съм, която продължава. Тя се прави 10 години, а от време на време и до края на живота‘‘, разкрива Нана. Тя споделя, че постоянно ще се води високорисков пациент и няма по какъв начин да продължи живота си в цялостно успокоение. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР