Сблъсъкът между Яник Синер и Диего Шварцман изглеждаше, че ще

...
Сблъсъкът между Яник Синер и Диего Шварцман изглеждаше, че ще
Коментари Харесай

14 поредни загубени точки по-късно: Контузия на Шварцман прати Синер в трети кръг в Монако

Сблъсъкът сред Яник Синер и Диего Шварцман изглеждаше, че ще бъде един от най-интригуващите в днешната стратегия на Мастърса в Монте Карло, само че за жалост, травма на аржентинеца не му разреши да покаже нито парченце от своите благоприятни условия на алено и дуелът приключи след 6:0 3:1 и отричане. Така италианецът продължава към третия стадий на шампионата в Княжеството след единствено 38 прекарани минути на корта, а в борба за място на осминафиналите му следва да се изправи против десетия подложен Хуберт Хуркач.

Още през цялото време на дуел ясно си пролича физическият дискомфорт, който изпитва южноамериканецът, и това не му позволяваше да бъде конкурентоспособен на международния №8. От своя страна, италианецът бе безусловно непогрешим във всеки един аспект, а 13-те непредизвикани грешки на съперника в допълнение улесниха задачата на Синер, който напълно скоро се поздрави с триумфа в дебютния сет.

Проблемите за аржентинеца продължиха да го безпокоят и във втората част, където той въпреки всичко съумя да завоюва откриващото си подаване, само че след това съвършената игра на южнотиролеца остави международния №37 без отговор и след цели 14 следващи изгубени точки Шварцман взе решение да приключи срещата прибързано.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР