Сблъсъкът между Шефилд Юнайтед и Шефилд Уензди не оправда очакванията

...
Сблъсъкът между Шефилд Юнайтед и Шефилд Уензди не оправда очакванията
Коментари Харесай

Без победител в Битката за Шефилд

Сблъсъкът сред Шефилд Юнайтед и Шефилд Уензди не оправда упованията на почитателите и приключи без голове. " Остриетата " преобладаваха в по-голяма част от дуела, само че най-после трябваше да благодарят на вратаря си Джордж Балдок, че ги избави от загуба на " Брамъл Лейн ".

По-рано през сезона Уензди загуби на собствен терен от градския си противник с 2:4 и това бе един от мачовете, които демонстрираха, че " остриетата " не са подготвени за промоция в Премиър лийг. На другия полюс е представянето на завърналия се в Чемпиъншип Юнайтед. Момчетата на Крис Уайлдър имат третата най-хубава офанзива в дивизията и са в зоната за плейофи.  Без победител в дербито на Стоманения град @@@
Дербито на Стоманения град стартира с няколко остри офанзиви и към двете порти. Домакините заложиха най-вече на далечни изстрели, а Уензди разчиташе на дълги подавания към изнесените напред Лукас Жоао и Джордан Роудс. В средата на полувремето добър късмет за гол се откри пред халфа на " кукумявките " Рос Уолъс, само че той стреля в навън.

След почивката и двамата вратари демонстрираха класа. Особено впечатляващо беше спасяването на стража на " остриетата " Балдок, който мазета в корнер бомбен шут на Адам Рийч. По това време гостите към този момент бяха с човек по-малко, откакто бранителят Глен Ловенс получи червен картон в 64-ата минута.  Без победител в дербито на Стоманения град @@@
След равенството Шефилд Юнайтед заема 6-о място с 43 точки, а отборът на Уензди, който бе воден от новия си управител Йос Лухукай, е едвам 15, на 12 точки зад " остриетата ".

Убедителен водач в Чемпиъншип е Уулвърхамптън с 61 точки, следван от Дарби Каунти с 47, Кардиф Сити и Бристол Сити с по 47 и Астън Вила с 44.

ФОТОГАЛЕРИЯ! Чемпиъншип 27 кръг, петък 12 януари  Шефилд Юнайтед 0:0краен резулат  Шефилд Уензди
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР