Сблъсъкът между Франсис Тиафо и Григор Димитров на Уимбълдън определено

...
Сблъсъкът между Франсис Тиафо и Григор Димитров на Уимбълдън определено
Коментари Харесай

Тиафо за мача с Григор: Шоуто тепърва започва; две талантливи момчета едно срещу друго

Сблъсъкът сред Франсис Тиафо и Григор Димитров на Уимбълдън несъмнено предвещава да ни направи очевидци на едно първокласно тенис представление, имайки поради безспорните качества на двамата тенисисти и техните шоуменски заложби, които ги слагат измежду любимците на почитателите.

Самият Тиафо не крие, че няма самообладание да се изправи против първата ни ракета, само че също по този начин е изцяло наясно, че му следва доста съществено за превъзмогване тестване:

" Не сме играли от Откритото състезание на Австралия през 2019-та. Тогава беше в действителност тежък мач. Имаме отлични взаимоотношения. Григор е доста талатлив състезател, който е някогашен полуфиналист в шампионата, тъй че чакам да създадем доста добър мач.

Сега стартира шоуто на Уимбълдън. Леките разходки приключиха и всички играят на доста високо равнище. В такива моменти в действителност се вълнувам и желая да изляза на корта, с цел да се развличам. Задава се мач сред две надарени момчета и следва да забележим какво ще се случи.

Той е страховит при първия си удар след сервиса, когато има задоволително убеденост в себе си и добър темп. Форхендът му е доста рисков и знае по какъв начин да стигне до мрежата, където се оправя чудесно. Завършен експерт. Не сме играли от дълго време и не мога да кажа за какво при него имаше известно оттегляне в класацията, само че той има всички удари в арсенала си и би трябвало да бъда доста деликатен, като употребявам всяка една опция и го подлагам под задоволително огромен психически напън " - показа международният номер 10 на последната конференция.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР