Сблъсък №13 на Григор Димитров срещу Краля на клея Рафаел

...
Сблъсък №13 на Григор Димитров срещу Краля на клея Рафаел
Коментари Харесай

Григор Димитров - Рафаел Надал

Сблъсък №13 на Григор Димитров против " Краля на клея " Рафаел Надал може да се окаже повратна в кариерата на най-хубавия български тенисист. Гришо има един триумф против именития си противник, само че това се случи на твърда настилка е Пекин през 2016.

Миналата година Димитров срещна Надал на полуфинал в Монте Карло, в последния добър шампионат за българина. В този дуел хасковлията беше равносилен до края на първия сет, само че по-късно се съобщи и Надал завърши бързо мача.
 Григор Димитров се съобщи пред класата на Рафаел Надал в Монте Карло
Безкомпромисен Надал отнесе Григор Димитров на 1/2-финала в Монте Карло

Българинът изигра прелестен първи сет, след което рухна душевен

Вчера Рафаел Надал даде единствено два гейма на сънародника си Роберто Баутиста Агут. Но имаше дълги геймове и дуелът продължи 77 минути. Григор надделя по-трудно германеца Ян-Ленард Щруф за 1 час и 57 минути. Двата мача се играха по едно и също време.

Букмейкърите са сигурни в успеха на испанеца и коефициента за негов триумф е алегоричен 1.03. Осмелилите се да заложат за Григор ще получат 15 пъти залога си при негова победа. Загубата ще коства на Димитров място отвън първите 40 в ранглистата на ATP и най-малък късмет да бъде подложен в жребия за шампионата от " Големия шлем " Ролан Гарос,

Победителят ще играе на следващия ден на четвъртфинал с аржентинеца Гуидо Пея, справил се Марко Чекинато (Италия) с 6-4, 4-6, 6-4. Пея сега е №35 в света.
Сортирай

преди 24 секунди

Гришо загрява с черно яке.

преди 3 минути

Времето е слънчево и прелестно за игра.

преди 3 минути

Григор Димитров първи излезе на корта. След него под бурните овации се появи Рафаел Надал.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР