Сблъсък на величия от родната естрада в тв ефира се

...
Сблъсък на величия от родната естрада в тв ефира се
Коментари Харесай

Ето Кои Концерти И Филми Ще Излъчват Телевизиите По Празниците

Сблъсък на величия от родната сцена в тв ефира се задава точно на Коледа. Би Ти Ви ще излъчи коледния концерт на Веселин Маринов на 25 декември на обяд, а по същото време по Нова телевизия ще върви спектакълът на „ 45 година на сцената: Марги Хранова и другари от Капките “. Почитателите на дует „ Ритон “ също няма да са разочаровани, тъй като „ България он еър “ ще предава техен концерт на Бъдни вечер. По същото време националната телевизия ще зарадва феновете с шоу на Нели Рангелова. Изпълненията на естрадната легенда по Българска национална телевизия ще стартират незабавно след обръщението на българския патриарх Неофит във връзка Рождество Христово. На 26 декември по Би Ти Ви ще прозвучат и песни в памет на Тончо Русев, изпълнени от съвсем всички естрадни величия.

„Не е необичайно и извънредно сходно програмно решение. На Коледа би трябвало да помислим за всички наши фенове. Един обичан и известен артист е кадърен да събере всички пред екрана“, изясняват решението си от Нова телевизия.

Телевизиите обичайно договарят за излъчването на най-големите концерти през годината в ефир точно на празниците. Въпреки трите огромни следващи огромни концерта, които направи в НДК тази година, Лили Иванова не е в празничната стратегия. От малките екрани издават, че са водени договаряния и с нея, само че нейно персонално предпочитание е концертите да не се излъчват.

На 25 декември вечерта Би Ти Ви, както и предни години, ще излъчи онлайн благотворителния концерт „Българската Коледа“ от Народен спектакъл „Иван Вазов“. Водещи тази година са артистът Владо Пенев и новинарката Лиляна Боянова. На концерта ще пеят Орлин Горанов, Тони Димитрова, Миро, Влади Ампов – Графа и други. Празнични пожелания към този момент са записали Стоянка Мутафова, Кубрат Пулев и брат му Тервел, както и актьорите Любо Нейков и Силвия Лулчева, обобщава „България днес“.

Не по-малък конфликт на екрана ще има и на Нова година. По традиция малките екрани доверяват подготовката на изданията в последната вечер на годината на най-доверените си излъчвания с висок рейтинг. От Би Ти Ви ще заложат на комедийното шоу „Комиците и приятели“. Именно то ще влезе в директен конфликт с „Господари на ефира“ по Нова тв. В момента предаването „Комиците“ не участва в програмната скица на малкия екран, само че все пак точно екипът му отпред с Любо Нейков ще приготви празничната стратегия.

Слави Трифонов ще остане по-назад в програмата, а неговото празнично шоу стартира в 22 часа. Така като водещи в директен конфликт за рейтинг влизат Любо Нейков и Димитър Рачков. Двамата до неотдавна се смятаха за близки другари, макар че работят в конкурентни малките екрани. Те играеха дружно в постановката „Вражалец“, само че неотдавна Рачков падна от състава в спектакъла. Според слуховете това е еднолично решение на продуцента Любо Нейков, а какви са аргументите остават неразбираеми.

„Господари на ефира“ към този момент са записали празничната стратегия, само че изпращат годината с лека неопределеност. Въпреки че по традиция всяка година договорът им с Нова телевизия изтича декември и се преподписва януари, тази за първи път бъдещето им е малко неразбираемо, а продуцентите към момента са договаряния.

От водещите малките екрани са безкомпромисни към работещите в утринния блок даже на празниците. За да има какво да гледат феновете, Антон Хекимян, Аделина Радева и Виктор Николаев са компактно на работа. Сутрешни блокове ще има и на 24, и на 25 декември. Няма да почиват водещите на утринните излъчвания в Българска национална телевизия. Без отпуска е и Гала. Тя е планувана в програмата на Нова телевизия за всички работни дни. Предварително записани специфични издания на „Стани богат“ ще вървят през празничните дни на Българска национална телевизия. Завръщането на предаването е огромният удар на малкия екран за миналата година. Водещият Михаил Билалов бързо завоюва благосклонностите на феновете и по тази причина напълно предстоящо му се поверяват и празнични издания.

Филмите „Опасен чар“ и „Топло“ ще излъчи Българска национална телевизия в празничните вечери на Бъдни вечер и Коледа. Всички по-големи малките екрани залагат на богата кино стратегия през почивните дни. Освен обичайни коледни филми, почитателите на сантименталните комедии няма да бъдат забравени. По Би Ти Ви може да гледате „Наистина любов“ и „Нотинг Хил“ с Хю Грант и Джулия Робъртс в празничните вечери.

Нова телевизия ще направи първият ден след Коледа паметен за децата. Частната телевизия ще изпъчва през целия ден единствено анимации и занимателни филмчета, които да забавляват малчуганите.

Началото е незабавно след края на утринния блок на малкия екран – в 9,30 ч. Тогава ще бъде излъчена сантименталната комедия „Нашата невероятна Коледа“.

Маратонът продължава с безконечната анимация „Цар Лъв“. След това ще бъде излъчено детското „Треска по Замръзналото кралство“.

За края на „Дисни“ деня от Нова ще показват на аудиторията си премиерата на занимателната анимационна комедия „ Зоотрополис “.

Няма да е Коледа, в случай че Кевин Маккалистър не влезе в дома ни. Историята за 8-годишния малчуган, който оставя самичък у дома и се оправя с крадците ще бъде излъчена по Би Ти Ви. Първата част от най-емблематичния коледен филм е на Бъдни вечер тъкмо в 17,00 часа.

Третата част на продукцията ще бъде показана точно на Коледа, още веднъж в 17,00 часа.

Без новороденото си бебе ще посрещне Нова година певицата Мариана Попова. Половинката на артиста Веселин Плачков е част от спектакъла „Сцена под звездите“, който ще стартира на 31-ви тъкмо в 22 часа. Освен певицата на сцената на площад „Батенберг“ ще се качат Софийският духов оркестър, Орлин Павлов, Рут Колева, Стефан Вълдобрев и ансамбълът за национални танци „Средец“. Водещи на звездното събитие ще са Мария Андонова и Стефан Щерев.

По традиция в първия ден на новата 2019 година малкия екран майка ще излъчи празничния концерт на Виенската филхармония.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР