Сблъсък на два коренно различни футболни свята - така може

...
Сблъсък на два коренно различни футболни свята - така може
Коментари Харесай

Сблъсък между два футболни свята и още супер сблъсъци в ШЛ тази вечер

Сблъсък на два радикално разнообразни футболни свята - по този начин може да бъде несъмнено дербито на мачовете в групите на Шампионска лига довечера. То опълчва "новобогаташите " от Пари Сен Жермен против един от колосите на шампионата Байерн Мюнхен.

Докато през лятото парижани чупеха всевъзможни трансферни върхове с привличането на Неймар и Килиан Мбапе, точно от лагера на Байерн се изрекоха като най-големите съперници на сходни дейности. Баварците са известни със своята консервативна трансферна политика и са един от дребното европейски грандове, които се устоят напълно сами.

В дните преди мача от лагера на мюнхенци имаше и доста изявления, че парите не печелят мачовете, а значимо е какво се случва на терена.

В същото време с интерес ще се следи и завръщането в игра на Неймар и Единсон Кавани, които ще бъдат дружно в офанзивата на ПСЖ за първи път след абсурда сред тях преди 9 дни, когато звездите се спречкаха за осъществяване на дузпа.

Това обаче несъмнено не е единственият забавен мач за вечерта. Атлетико Мадрид приема Челси в дербито от група С, където с наличието и на Рома всичко наподобява непредсказуемо.

След като във вторник вечер един британски гранд в лицето на Ливърпул не съумя да реализира победа над противника си Спартак, довечера Манчестър Юнайтед ще опитат да стигнат до трите точки против ЦСКА, където ще се надяваме на присъединяване на Георги Миланов.

Ще има и иберийско дерби в Лисабон, където Спортинг приема Барселона.

Ето и всички мачове от програмата:

Група А:

Базел - Бенфика
ЦСКА Москва - Манчестър Юнайтед

Група В:

Андерлехт - Селтик
Пари Сен Жермен - Байерн

Група С:

Карабах - Рома
Атлетико Мадрид - Челси

Група D:

Ювентус - Олимпиакос
Спортинг - Барселона
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР