Сблъсък между протестиращи и полицаи на протеста в София. В

...
Сблъсък между протестиращи и полицаи на протеста в София. В
Коментари Харесай

Ден 200 на протести: Протестиращи се опитаха да пробият полицейския кордон

Сблъсък сред протестиращи и служители на реда на митинга в София. В от антиправителствените митинги у нас се събраха стотици хора. Те се пробваха да пробият полицейския кордон и да доближат до постройката на Министерски съвет. Недоволните скандираха " Оставка ", " Мафия " и " Борисов срам, оставка и затвор ".
Лидерите на митинга разясниха, че от оставка на държавното управление към момента има смисъл, без значение, че наближават избори. Сред предложенията за новата власт беше всички общински, държавни чиновници, прокурори и всички властимащи един път годишно да минават през детектор на лъжата. Демонстрантите са безапелационни, че протестни дейности ще има и след изборите, в случай че кабинетът на Бойко Борисов продължи да ръководи страната.
 Николай Хаджигенов: Оставката на основния прокурор е немислима с митинги (ВИДЕО) Николай Хаджигенов: Оставката на основния прокурор е немислима с митинги (ВИДЕО)
Прекратихме организацията на митингите по две аргументи: епидемиологичната конюнктура и изчерпаната полза в този му тип на този инст...
Протестиращите потеглиха на протестно спокойно шествие, което ще се върне пред Министерски съвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР