Сбиване на непълнолетни е довело до разправа и между роднините

...
Сбиване на непълнолетни е довело до разправа и между роднините
Коментари Харесай

Зверски бой между 12 и 14-годишни. Две фамилии тръгнаха на нож

Сбиване на малолетни е довело до кавга и сред роднините им в Меричлери, оповестяват от пресцентъра на полицията в Хасково. Сигнал за разпрата е подаден в Районното ръководство в Димитровград на 10 август в 21:00 часа.

Съобщено било, че пред общината в града е зародила словесна и физическа разпра сред трима малолетни, двама на 14 година и 12-годишен. Двама от тях нанесли побой над единия 14-годишен, който след превозване в хасковската болница и преглеждането му, е освободен за домашно лекуване. Вследствие от техния скандал обаче роднините им също са влезнали във физическа разпра.

Изпратените неотложно към мястото на случая пет полицейски екипа са прекратили сбиването и са открили участниците в него. С мярка на задържане са осем мъже и момче на 14-години.

Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР