Сбиване между берачи на череши и местни жители е възникнало

...
Сбиване между берачи на череши и местни жители е възникнало
Коментари Харесай

Масов бой в кюстендилско село: Берачи на череши се млатиха с трима от Перник

Сбиване сред берачи на череши и локални поданици е зародило в село Козница, оповестиха от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил.

Инцидентът е станал малко преди среднощ. Подаден е сигнал за сборичкване сред берачи на череши и група локални поданици в село Козница. Незабавно са изпратени екипи към селото и на място са открити 7 души – 3-ма от тях са от Перник, двама – от Бобов дол, 1 – от село Баня и локален гражданин.

По време на случая са нанесени вреди на автомобила на мъжа от село Баня, Благоевградско. Всички са закарани в Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи – Бобов дол за снемане на пояснения. Обстановката в селото е нормализирана, няма потърпевши.

Служителите изяснили, че причина за случая е неразбирателство – възрастният локален гражданин решил, че дете на фамилията берачи го е обидило и повикал шурей си от Перник.

Зетят дошъл с двама свои другари. Задържан е причинителят на материалните вреди по автомобила - 52-годишен мъж от Бобов дол.

По случая е стартирано досъдебно произвеждане в Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи – Бобов дол, известен е дежурен прокурор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР