Сбиване и счупени телефони на сбирка на партията на сръбския

...
Сбиване и счупени телефони на сбирка на партията на сръбския
Коментари Харесай

В партията на Вучич се псуват на ''ма*ата ти българска''

Сбиване и счупени телефони на колекция на партията на сръбския президент в Ниш

По време на партийната колекция на ръководещата Сръбската прогресивна партия /СПП/ на президента Александър Вучич в Ниш се стигна до сборичкване, само че и потреблението на България за отправяне на вулгарни обиди сред локалните водачи, съобщи.

При зародилия спор сред локалния върховен управителен кадър Милош Банджур и Марко Симов, който е член СПП, Банджур заплашва Симов с думите: " Мамата ти българска... "

Симов в детайли описа за разногласието и заяви, че го е снимал, само че Банджур му е счупил телефона и го блъснал няколко пъти. Симов към момента не е решил дали ще съди нападателя си, за който твърди, че е " имал интимни връзки с малолетни ". Симов попита обществено Банджур дали си спомня, че му е споделил по какъв начин Александър Вучич си и купил за 3 млн. $ съветския медал " Александър Невски ", който получи от Владимир Путин при започване на 2019 година

Според Банджур цялата спекулация е измислена от кметицата на Ниш Драгана Сотировска, а Симов е единствено един елементарен реализатор на поръчката.

БГНЕС напомня, че името на България и на българите в общественото пространство в Сърбия от десетилетия целеустремено и систематично се употребява в негативен подтекст по всевъзможен мотив, в това число и от държавните институции и просветителната система.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР