Сбъднаха се прогнозите ми, много по-рано от местните избори и

...
Сбъднаха се прогнозите ми, много по-рано от местните избори и
Коментари Харесай

Община Брезово вече ще бъде управлявана от кмет на ГЕРБ

„ Сбъднаха се прогнозите ми, доста по-рано от локалните избори и вечепечелим още един кмет на ГЕРБ в област Пловдив “. Така областнияткоординатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев коментираотстраняването на Радньо Манолов от длъжността кмет на Брезово иназначаването на Стоян Минчев от ГЕРБ на негово място.Със седем гласа ЗА и 6 срещу Общинският съвет на Брезово гласоподава новияткмет на общината да бъде Стоян Минчев от ГЕРБ. До момента той бешепредседател на Общинския съвет след изборите през 2015 година.

До промяната се стигна, откакто аленият кмет Манолов бе отхвърлен отсъда.На 29 май състав на Окръжния съд – Пловдив удостовери присъдата му. Прездекември 2017 година Районен съд - Пловдив го осъди на 1 година условнос изпитателен период от 3. Радьо Манолов беше приет за отговорен, че вкачеството си на локален нотариус е удостоверявал подписи, които не саположени пред него.През 2015 година ГЕРБ в област Пловдив извоюва – 5 кметски места –Стамболийски, Раковски, Съединение, Родопи и Марица, а Българска социалистическа партия остана единствено с 4.

Само 3 години по-късно Българска социалистическа партия стремглаво стартира да губи своитекметове, откакто кметът на Сопот Деян Дойнов напусна редиците на Българска социалистическа партия,а съдът в профил кмета на Брезово Радньо Манолов. С избора на СтоянМинчев от ГЕРБ в Брезово към този момент се сбъдват прогнозите на новия областенкоординатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев, че ГЕРБ в областПловдив има късмет да завоюва най-малко 7 кметски места на локалните избори през2019. След промяната всички кметове на ГЕРБ в региона обявиха своятаподкрепа за Стоян Минчев и заявиха, че ще му оказват помощ да навлезебързо в работата и да ръководи по този начин община Брезово, че видимитерезултати да бъдат факт напълно скоро.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР