СБА и БЧК обръщат внимание, че COVID-19 няма да почива

...
СБА и БЧК обръщат внимание, че COVID-19 няма да почива
Коментари Харесай

СБА и БЧК с кампания „COVID-19 няма да почива по празниците“


СБА и БЧК обръщат внимание, че COVID-19 няма да почива по празниците. Главното настоящо лице в акцията – геройчето, приканва да не прекрачваме „ алените линии “. То ни дава някои потребни препоръки, с цел да пазим околните си по празниците. еройчето си остава у дома, когато има температура или други признаци. То проветрява автомобила си постоянно и го дезинфекцира след всяко пътешестване. Съветва ни и да заобикаляме области с нараснал брой инфектирани от COVID-19.

Видеото може да откриете тук 

Екипите на СБА и БЧК към този момент организираха първия стадий на акцията. В него тя бе ориентирана към възпитаници, които употребяват всеобщия градски превоз за напредване. Посланията доближиха до над 100 000 възпитаници посредством разнообразни канали. Синдикатът на българските учители също поддържа напъните на двете организации.

Вторият стадий на акцията е ориентиран към водачи и пътуващи по празниците.

Провеждането на акцията в България е в партньорство с Международната автомобилна федерация ФИА и е част от общите старания на ФИА и Международната федерация на Червения кръст за поддръжка на автомобилните клубове по света в битката с ковид инфекцията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР