Съзвездието, под което е роден всеки един човек, засяга неговия

...
Съзвездието, под което е роден всеки един човек, засяга неговия
Коментари Харесай

Как се държат представители на различни зодии по време на развод

Съзвездието, под което е роден всеки един човек, визира неговия темперамент, светоглед и метод на другарство с другите. Това става по доста и разнообразни способи. Тук сме систематизирали наблюденията над живота на всяка зодия. От нея, всеки може да си изведе формули за това, какъв тип бракоразвод избира всяка от зодиите:
 по време на бракоразвод (ЧАСТ I)
Везни
Те обичат да вършат всичко красиво. Така, даже когато се развеждат, почистват жилището, готвят вкусна вечеря, пишат сърдечно писмо, поръсват го с парфюм, оставят го на леглото и... изчезват. Не е допустимо да се върнат Везните. Те са взели решението за бракоразвод с години и преди да заминат, деликатно са решили всички плюсове и минуси. Наред с това, най-вероятно към този момент имат нов евентуален брачен партньор на хоризонта.
Скорпион
Разводът за Скорпион е може би най-трудният случай. Той е съпроводен от кавги, промиване на мозъци, делене на деца, домашни любимци и цялото имущество като цяло, до последните чехли. В същото време няма значение кой е инициирал развода. Скорпионът еднообразно гневно ще отмъсти както за измяната, по този начин и за личните си неосъществени очаквания.
Стрелец
Родените под този знак се развеждат топло и другарски. Както и да са завършили нещата, за Стрелеца някогашната може да се трансформира в най-хубавия другар, който елементарно ще помогне във всяка обстановка. Той изслушва недоволства измежду нощ и взема даже котката по време на ваканцията на някогашната си.
Козирог
Представителите на тази зодия съвсем в никакъв случай не се развеждат, тъй като през цялото време доста деликатно избират сътрудник в живота. И въпреки всичко, за тези няколко Козирога, които все пак са сбъркали в избора си, ще се преструват до последно, че всичко е наред. Те ще изчакат, до момента в който сътрудникът най-сетне осъзнае безнадеждността и осъзнае, че без помощ няма да се измъкне от тежка меланхолия. Тогава безшумно ще си тръгне, като по този метод ще отмъсти за проваления брак.
Водолей
Преди да се разведе, Водолеят ще изложи пред колегата в детайли и в детайли всички свои искания и ще изясни, какво се е объркало в живота им. И тогава ще повтори всичко това на другари, познати, съседи и инцидентни съпътстващи пасажери. Възможно е след развода да издаде книга на тематика проблеми в брака и с последния съвет даден в нея да спре да се изтезават и най-накрая да одобри раздялата.
Риба
Представителите на тази зодия нормално се развеждат в най-хубавите обичаи заимствани от киното от началото на 20-ти век. Нещо повече, Рибите се държат по този метод, даже в случай че самите те са били основателят на раздялата. Цялата тази драма ще продължи тъкмо досега, в който възникне въпросът за разделянето на собствеността. На този стадий към този момент няма да има място за настроения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР