Създайте ред – това, което не може да се продаде,

...
Създайте ред – това, което не може да се продаде,
Коментари Харесай

Бойко: Ако изпуснем ситуацията - идват хладилните камиони за трупове! Премиерът се скара на човек с трактор


Създайте ред – това, което не може да се продаде, още през днешния ден изкупете го и го дайте на обществените служби. За българската продукция, колкото и да коства – за това, което е създадено, вложен труд, си заслужава да се вложат пари ”.

Това разпореди министър председателят Бойко Борисов, откакто със заповед на здравния министър пазарите през днешния ден останаха затворени, а аграрни производители се оплакаха, че не могат да осъществят продукцията си и ще би трябвало да я изхвърлят.

„ Каквото не може да се продаде от създадената българска продукция, страната ще го изкупи и даде на обществените служби ”, разгласи Борисов, който през днешния ден посети текстилен цех в Твърдица.

Пазарите се затварят сами, съобщи още министър-председателят, откакто в съботния ден доста хора излязоха да пазарят без да се преценяват с въведените ограничаващи ограничения. Борисов цитира лекари и коментатори, които приказват пред медиите, че популацията би трябвало да се болести, „ да несъмнено ще се заразим, само че лечебните заведения няма да устоят ”, уточни министър председателят. „ Вчера споделих, в случай че имаме дисциплинираност, ще може да го поддържаме. Оказа се, че нямаме дисциплинираност ”, установи Борисов.

В Твърдица дружно с премиера беше и земеделският министър Десислава Танева, както и основен комисар Николай Николов.

По време на визитата Борсов получи позвъняване по телефона, от което стана ясно, че тютюнева компания подарява 700 хиляди лв., с които желае да закупи защитни дрехи и да ги подари на българските лекари.





 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР