Създаването на стартиращ бизнес може да бъде едно от най-вълнуващите

...
Създаването на стартиращ бизнес може да бъде едно от най-вълнуващите
Коментари Харесай

Най-доброто ръководство за маркетинг на стартъпи и стратегии за растеж

Създаването на започващ бизнес може да бъде едно от най-вълнуващите преживявания в бизнеса. Но, това е и едно от най-стресиращите прекарвания и елементарно може да стане непостижимо, изключително за еднолични създатели или доста дребни екипи.

Въвеждането на ясни маркетингови индикатори оказва помощ на създателите, техните екипи и съветници да се ориентират бързо кои тактики и детайли от маркетинговата тактика на компанията работят добре и къде са нужни усъвършенствания. Една сериозна разлика, която започващите екипи би трябвало да схванат, е разликата сред главните индикатори и тактиките за напредък.
Основни маркетингови показатели 
Съединените щати от дълго време са родното място на някои от най-успешните започващи компании в света. Споменете марки като Гугъл, Amazon, Instagram или Tesla и публиката може към този момент да не мисли за тези компании като за започващи компании. Но сходно на хиляди започващи компании през днешния ден, тези марки в миналото са били в начален етап, търсейки да привлекат своите първи консуматори и първични клиенти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР