Създаването на сръбския свят е неудържим процес. Всички сърби, независимо

...
Създаването на сръбския свят е неудържим процес. Всички сърби, независимо
Коментари Харесай

``Създаваме сръбски свят. Белград е столица на всички сърби, независимо къде са`` -

Създаването на сръбския свят е неукротим развой. Всички сърби, без значение къде живеят, би трябвало да бъдат единни и дружно да вземат решение всички въпроси от народен интерес в Белград, столицата на всички сърби.

Това съобщи министърът на вътрешните работи на Сърбия Александър Вулин на събор в Буковац край Нови Сад.

Сръбският свят значи, че сърбите са обединен политически народ, че дружно решаваме най-важните национални въпроси, че ние постоянно сме там с нашата Сърбия, както Сърбия е с нас, без значение къде живеем, каза Вулин.

Обичам да ви виждам събрани, обединени. Обичам да виждам изправени сърби, точно тъй като не обичат да ни виждат изправени, тъй като не обичат да ни виждат, когато се радваме. Обичат ни единствено когато скърбим, когато ни е мъчно и когато ни прогонват отнякъде. Те не ни харесват, когато сме мощни и когато сме едно цяло, когато сме дружно. Докато президентът Александър Вучич управлява Сърбия като президент на всички сърби, Република Сръбска [в Босна и Херцеговинa] ще бъде предпазена, ще бъде охранявана и защитавана, ще бъде укрепена и укрепвана, твърди министърът на вътрешните работи.

В тези сложни дни президентът на всички сърби Александър Вучич съумя да избави Сърбия от водене на непознати войни и спорове, не загубихме старите си другари, той не разреши сърбите да се трансфорат в играчка в ръцете на другите, сподели още Александър Вулин.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР