Създаването на силна интимна връзка е мечта за всяка жена,

...
Създаването на силна интимна връзка е мечта за всяка жена,
Коментари Харесай

10 начина да създадете силна интимна връзка

Създаването на мощна интимна връзка е фантазия за всяка жена, само че за жалост не всяка съумява да го реализира.

„ Ние започваме да обичаме не като намерим съвършения човек, а като се научим да виждаме съвършено посредствен човек. “, Сам Кийн.

Ето 10 метода да създадете мощна интимна връзка, с цел да намерите щастието:

1. Използвайте връзките, не с цел да бъдете едно цяло.

Смисълът на връзките не е в това да имате различен човек да ви добавя. Освобождавайки се от сантименталния блян за обединение и преобразяване в „ едно “, вие се научавате да обичате дистанциите в връзките толкоз доста, колкото и когато сте дружно.

2. Опитвайте се да приемате колегата си, какъвто е в реалност.

Разочарованието и разрушеното сърце идва тогава, когато приемате индивида, в който сте влюбени, като на знак на това, което той съставлява и концепцията за него. Така, рано или късно, ще започнете да осъзнавате кой е той в реалност и че в действителност обичате някакъв фиктивен от вас облик.

3. Учете се един от различен.

Когато едни връзки сред двама души са здравословни, хората си оказват помощ да станат по-добри. Така че вместо да хвърляте обвинявания към половинката си, концентрирайте се върху това, което към момента не е излекувано във вас самите. Може грешката да не е в него, а в самите вас. Научете се да си признавате, когато не сте прави и взимайте позитивните черти един от различен.

4. Чувствайте се удобно, когато сте сами.

Опитайте да свикнете, че от време на време е хубаво да прекарвате времето единствено със себе си. Трябва да можете да се чувствате сигурни и в сигурност, даже и когато сътрудникът ви не е до вас. Само по този начин ще бъдете в естетика със себе си.

5. Помислете за аргументите за какво се карате.

Някои двойки се дистанцират, като се карат и след това се сдобряват за следващ път. Ако осъзнаете от какво се страхувате във връзка с връзката ви, ще разберете по-добре за какво се карате – и евентуално ще се карате доста по-малко.

6. Ценете кой сте.

Обикновено се хващаме за историите от приказките, тъй като вътрешно желаеме нещо, което е отвън обсега ни. Търсим нещо в различен човек, което считаме, че ние самите нямаме. Така обаче се стига до обстановка, в която може да го получим най-после, само че в реалност това да не задоволява същинските ни потребности. Трябва първо да обичате себе си и едвам тогава може да се надявате да намерите същинската обич. За да получите, първо би трябвало да дадете.

7. Прегърнете простите неща.

След като приказното начало на една връзка завърши, ние се отдаваме на рутината и по всякакъв начин се стремим да я избегнем. Тайната обаче е да разберете, че простите неща могат да се трансфорат същинската основа за мощна и интимна връзка.

8. Отворете сърцето си.

В човешката природа е устрема към преследването на щастието. А това нормално включва още някого. За да постигнете фамилиарност, отворете сърцето си. Правете положително и ще получите такова.

9. Давайте повече обич.

Чувството другите да ви обичат е хубаво. Истински щастливи обаче може да сте не тогава, а когато вие самите обичате себе си и близките. Тогава ще имаме мощна интимна връзка.

10. Оставете упованията.

Може да търсите същинска романтика непрекъснато другарство, с цел да запълните дупките, които имате в самите себе си. Това неотложно ще ви нарани и разочарова. Може подсъзнателно да чакате да получите обич от някого, с цел да не я дадете на себе си. По този метод вие пробвате да вложите възприятието си за сигурност в различен човек.

Вместо това оставете настрани огромните упования. Възползвайте се от това, което можете да предложите вие самите и просто оставете любовта да пристигна в живота ви.

Това са единствено няколко метода за основаване на мощна интимна връзка. Разбира се, всяка двойка е друга, само че въпреки всичко тези препоръки са положително начало.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР