Създаването на сериозна връзка е дълъг път, който трябва да

...
Създаването на сериозна връзка е дълъг път, който трябва да
Коментари Харесай

Как да разберете, че той НЕ иска сериозна връзка

Създаването на сериозна връзка е дълъг път, който би трябвало да бъде извървян от двама души. Метафорично казано, влюбените би трябвало да се срещнат някъде по-средата, като са извървели почти еднообразно разстояние един към различен.

Хората, които имат дълги и сполучливи връзки, знаят, че запазването им е плод на доста старания от двете страни, само че по какъв начин да разберем дали това, което вършим, си заслужава и не си губим времето? Има ли метод да предвидим по какъв начин ще се развият връзките ни с половинката?

Честно казано отговорът е НЕ! Никой не може да ви каже по какъв начин ще се развие връзката ви и дали ще остареете дружно. Хора с над 20-годишни бракове в един миг се разделят най-неочаквано и по какъв начин да се предвижда развиването на вашата връзка, която е към момента в самото начало!? Разбира се, че има признаци, които малко или доста могат да ви подскажат за същинските планове на вашия човек и дали той е изцяло прям, написа actualno.com

Избягва тематиката

Бъдете сигурни, че той схваща от подмятания и напълно целеустремено се пробва да избяга от този диалог. Това не значи, че не ви обича или няма съществени планове. Може би просто не желае да бърза или скоро е завършил дълга връзка, само че би трябвало да имате едно мислено. Все отново, в случай че не разяснява връзката и не споделя проекти за общо бъдеще, то може би в най-скоро време ще би трябвало да го притиснете и да седнете да поговорите.

Не се държи като привързан

Съзнателно или не търси свободата. В началото е обикновено да се усеща по-неангажиран, само че в случай че държанието му продължава в тази посока, то това е явен симптом, че няма съществени планове към вас.

Има застой

Имате ли възприятието, че връзката ви не минава на идващия стадий? Въпреки че се чувате всеки ден и ходите по срещи, той не прави идната крачка - да сътвори малко по-задълбочени връзки и даже да заживеете дружно. Колко постоянно ви е казвал, че излиза по мъжки и ще ви е скучно, до момента в който те гледат мач или играят карти? Явно на него му е добре по този начин и надали желае нещата да преминат в идната фаза.

Къса с вас за най-малкото

Караниците са неизменима част от всяка връзка. Дори може да се каже, че те са от значително значение за бъдещето на връзката ви. Ако съумеете да ги преодолеете, то шансът връзката ви да се развие е доста огромен, само че в случай че той всякога къса с вас, когато се скарате или просто не му изнася, той не е подготвен за сериозна връзка!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР