Създаването на съдържание е процес, който не приключва, когато една

...
Създаването на съдържание е процес, който не приключва, когато една
Коментари Харесай

Блог, пост, начало!

Създаването на наличие е развой, който не завършва, когато една обява се появи на уеб страницата ви. Когато тя бъде оповестена, има още за усъвършенстване.

Ако влагате време и старания в основаването на блог пост, желаете да сте сигурни, че няма да е прахосан, като се изгуби в дълбините на резултатите от търсенията в търсачките (т.нар. SERP), написа Питър Рослър, президент на Small Business SEO, за Inc.

След издание: Вътрешни линкове, индексация и дължина на наличието

Първите дни след публикуването са извънредно значими. Трябва да извършите положително първо усещане на логаритмите на Гугъл. За да се получи, ви предлагам следното:

Поискайте индексация в Гугъл Search Console

Обикновено Гугъл индексира обява, без да го желаете категорично. Въпреки това, в случай че желаете да сте сигурни, че е индексирана допустимо най-скоро, дайте на Гугъл подтик в тази посока. Ако нямате добър престиж на домейн (т.нар. DA), ботовете на Гугъл може да ви отминат. Добра концепция е да ги уведомите незабавно, че сте разгласили качествено наличие.

Можете да влезете в Гугъл Search Console към вашия уебсайт и да въведете URL адреса в лентата. Ако го извършите незабавно след издание на страницата, тя няма да бъде индексирана. Потвърдете, че сте въвели нов URL и по-късно поискайте индексиране.

Проверете и прибавете вътрешни линкове

Вътрешните линкове ще създадат уеб страницата ви по-атрактивен за ботовете на Гугъл. Те могат да ви оказват помощ да увеличите силата на уеб страницата, видимостта и качеството.

Намиране на вярната кука

Уверете се, че не употребявате еднакъв текст за кука (anchor) за два URL адреса на вашия уебсайт. Трябва да сте сигурни, че сте избрали комфортен за потребителя и обстоен текст, който разказва защо е вашата страница.

Проверете дължината на наличието

Уверете се, че уеб сайтът ви е с вярната дължина за Гугъл и за хората. Има онлайн принадлежности, които могат да се употребяват за това. В множеството случаи се предлага наличие от най-малко 300 думи. Колкото по-дълго е наличието, толкоз по-добре.

Оптимизирайте след издание

Когато публикувате наличието си, работата не завършва. Важно е да оптимизирате обявата, с цел да се уверите, че се ранкира добре в Гугъл. Когато го извършите, може да се чувствате сигурни, че времето, работата и напъните ви ще се отплатят и ще получите мечтаните резултати за обявата си.

Въпреки че лишава време, осъществяването на няколко дребни промени в този момент може да има голямо въздействие по-късно.

По материал на Питър Рослър за
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР