Създаването на партия, ориентирана към икономически растеж, ще е полезно

...
Създаването на партия, ориентирана към икономически растеж, ще е полезно
Коментари Харесай

Каролев: Няма да се учудя, ако ГЕРБ, БСП и ДПС влязат в коалиция

 Създаването на партия, насочена към стопански напредък, ще е потребно за всички. Това сподели " Фокус “ финансовият специалист Владимир Каролев. Той изясни, че такава партия ще е потребна за всички хора - както за тези с високи приходи, по този начин и за тези с ниски.

" А и за пенсионерите. Защото пенсиите могат да се усилват единствено с растеж на стопанската система. За страдание не съм оптимист, че в кратковременен проект може да се случи нещо позитивно. Може да създадем прогноза, че на идващите избори, когато и да са те, ГЕРБ няма да има опция да направи държавно управление единствено с по този начин наречените " Обединени патриоти “, в случай че въобще те влезнат в държавното управление. Вероятно ще има доста по-широка коалиция, в границите на която ще се създадат политически взаимни отстъпки. Няма да се учудя, в случай че ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи влязат дружно в предстоящ кабинет нищо, че в този момент се ритат по кокалчетата “, разяснява специалистът.

Според Владимир Каролев партията на Слави Трифонов ще влезе в новия парламент и то с много съществено посланичество. Дали обаче ще се случи по-технократско държавно управление не е несъмнено, разяснява още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР