Създаване на буферна зона на украинска територия е ясна индикация,

...
Създаване на буферна зона на украинска територия е ясна индикация,
Коментари Харесай

Украйна: Идеята на Путин за буферна зона означава ескалация на войната

Създаване на буферна зона на украинска територия е ясна индикация, че Москва възнамерява да разшири войната. Това мнение изрази почитан украински чиновник в понеделник във връзка концепцията на съветския президент Владимир Путин за

Путин разяснява тематиката по време на тирада, откакто завоюва преизбирането в неделя. Според Кремъл този ход ще бъде единственият метод Русия да се отбрани от украински офанзиви.

" Това е директно очевидно изказване, че войната единствено ще ескалира " , съобщи секретарят на президентската администрация Михайло Подоляк пред " Ройтерс " в писмена позиция.

По думите му всичко това е директно доказателство, че Руската федерация не е подготвена да живее в модерни обществени и политически връзки, като се вземат поради безспорните суверенни права на други страни.

Лидерът на Кремъл не даде детайлности, само че сподели, че буферната зона може да се наложи да бъде задоволително огромна, с цел да спре задграничните оръжия, които нанасят удари по съветска територия.

Украйна по-рано съобщи, че употребява единствено личните си оръжия, с цел да удари съветска територия. Някои от нейните основни съдружници, като Съединени американски щати, предоставиха оръжия при изискване, че не се употребяват в Русия.

Миналата седмица Киев ускори ударите си с дронове на дълги дистанции, а паравоенни групировки също проведоха трансгранични офанзиви от Украйна към Западна Русия.
 Русия желае буферна зона в Украйна
Русия желае буферна зона в Украйна

Която да е задоволително огромна, с цел да спре оръжия, създадени в чужбина
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР