Създаване на 230 хиляди работни места до 2020 година за

...
Създаване на 230 хиляди работни места до 2020 година за
Коментари Харесай

Алианс за младежта обяви нова цел - 230 хил. работни места за младежи до 2020 година

Създаване на 230 хиляди работни места до 2020 година за младежи до 29-годишна е възраст е новата цел, която си задава първото паневропейско бизнес придвижване за решение на рецесията с младежката безработица в Европейски Съюз и всяка от страните-членки на общността " Алианс за младежта ". Това е идната стъпка, която надгражда оповестеният в началото преди три години проект на Алианса да сътвори 100 хиляди работни места за младежи в интервала 2014-2016 година, заяви през днешния ден на особено събитие, Емануел Артур, изпълнителен шеф на Нестле България.

Инициативата за бизнес алианса потегля точно от Нестле Груп и в края на интервала на в началото заложената цел данните са повече от окуражаващи. Осигурените през стажантски стратегии работни места за младежи в цяла Европа са 115 хиляди досега, заяви Емануел Артур.  От тях, 32 хиляди са в предприятия на Нестле в Европа, а поетият преди 3 години ангажимент от нашата компания бе за 20 хиляди, означи още той.

На европейско равнище сътрудниците на самодейността са над 200, в 23 страни. У нас,  Нестле България и фирмите членове на самодейността „ Алианс за младежта “ в България обезпечават над 6 500 благоприятни условия за работа и образование от 2014 година насам. Нестле България поема ангажимент да продължи със стажантските стратегии, образования и подготовка за работа до 2020 година като предложи благоприятни условия за работа и учене на над 300 младежи (по 110 на година), уточни още изпълнителният шеф на Нестле България Емануел Артур.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР