Създава се усещане за криза, каквато няма. Диверсификацията беше постигната

...
Създава се усещане за криза, каквато няма. Диверсификацията беше постигната
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Създава се усещане за криза, каквато няма

Създава се чувство за рецесия, каквато няма. Диверсификацията беше реализирана за шест месеца, за този интервал направихме това, което ГЕРБ не съумя за 12 години, сподели в предаването " Тази събота " по БТВ някогашният министър на нововъведенията и растежа Даниел Лорер от " Продължаваме Промяната ".

Според него служебното държавно управление е на тест пред обществото желае ли диверсификация. До последния ден работихме за обезпечаване на газ. Можеше и да не търсим седемте танкера, тъй като знаехме, че идва друго държавно управление след нас, уточни Лорер.

Служебното държавно управление да внимава извънредно доста, тъй като жителите следим тяхната активност, хората си задават въпроси каква е тя, съобщи някогашният министър на нововъведенията и растежа.

Бързите промени в управлението на Националната организация по приходите (НАП) и в Агенция „ Митници “ демонстрира извънредно добра, съвсем военна, подготовка, сподели още Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната “.

„ Тези хора са били готови и доста добре са знаели кой къде ще бъде заменен. По отношение на регионалните шефове, това е общоприета процедура за всяко държавно управление, защото те са политически назначения. По забавни са промените в Национална агенция за приходите и „ Митници “, тъй като ние оставаме България в едно положително финансово положение – има над 1,5 млрд лева остатък в хазната “, акцентира Лорер.

По думите му водачът на ГЕРБ Бойко Борисов няма право да дава препоръки за енергетиката.

„ По отношение на Борисов по тематиката газ аз бих си мълчал, тъй като 12 години той нищо не направи. Построи „ Турски поток “, който няма отклонения за България. Той дава газ на Централна Европа, само че не и на нас. Това ни коства 3 милиарда и даде на Путин сигурност да стартира войната в Украйна “, счита представителят на Политическа партия.

По думите му към момента няма изрично решение за обща коалиция с " Демократична България ". Вероятно в границите на околните седмица ще стане ясно, посочи той.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР