Създателят на Закон и ред“ и носител на награда Еми“

...
Създателят на Закон и ред“ и носител на награда Еми“
Коментари Харесай

Новият сериал на Дик Улф „ФБР“ с премиера по NOVA

Създателят на „ Закон и ред “ и притежател на премия „ Еми “ Дик Улф се завръща с нов зрелищен сериал от. „ ФБР “ ще разкрие живота на елитния отряд от нюйоркския офис на Федералното бюро за следствие и неуморната им работа по разрешаването на огромни престъпни случаи. Зрителите на NOVA ще могат да проследят рисковите завършения на първокласните сътрудници всяка делнична вечер от 22.00 ч.

В премиерния сериал „ ФБР ” колоритният отряд употребява всички свои гении, разсъдък и механически умения, с цел да може Ню Йорк и страната да бъдат несъмнено място. Специален сътрудник Маги Бел е от семейство на потомствени служители на реда и е надълбоко отдадена на хората, с които работи и на тези, които пази. Неин сътрудник е специфичен сътрудник Омар Адом Зидан (накратко О Ей) – ученик на „ Уест Пойнт ”, който е прекарал две години под прикритие за Администрацията за битка с наркотрафика, преди да бъде притеглен да работи за ФБР. Техен началник е специфичен сътрудник Дейна Моужър, която работи под голямо напрежение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и има категоричен престиж. Част от екипа са и специфичен сътрудник Джубол Валънтайн – нервният център на офиса, чиято дарба с лекост да поддържа връзка го трансформира в ловък мотиватор. Кристен Шазал е най-ценният запас на екипа – брилянтен анализатор, който може да сглоби огромната картина по-бързо от всеки различен.
 сериал NOVA
В ролята на сътрудник Маги Бел влиза Миси Перегрин, завладяла публиката с дебюта си в игралното кино като непокорна гимнастичка във кино лентата „ Отборен дух ”. Специален сътрудник Омар Зидан е изигран от артиста с египетски корени Зийко Заки, който взе участие в хитовите поредици „ Военни закононарушения: Лос Анджелис “ и „ Нощна промяна “. Поредната сполучлива изява на носителката на „ Еми ” и „ Златен глобус ” Сийла Уорд е точно с ролята на началник Дейна Моужър във „ ФБР “. Обаятелният облик на сътрудник Джубол Валънтайн пък е в осъществяване на Джеръми Систо, чиято кариера по натурален път се преплита с участия в киното, малкия екран и театъра. А в ролята на брилянтния анализатор Кристен Шазал е новооткритието Ебъни Ноъл.
 ФБР сериал NOVA
Криминалната поредност „ ФБР “ е дело на Дик Улф - един от най-уважаваните основатели и продуценти на телевизионни сериали. Той е проектант на една от най-успешните марки в историята на малкия екран – „ Закон и ред ”. Носител е на „ Еми ” и „ Грами ” за работата си като продуцент и има 13 номинации за „ Еми ”. „ ФБР е голяма продукция. Сериалът е по-съвременен, по-динамичен и доста въздействащ ”, разяснява изпълнителният продуцент Питър Джанкауски, който от дълги години работи взаимно с Улф. Зад основаването му стоят още огромните имена в жанра Крейг Търк, Клеър Диморист, Рик Ийд, Алекс Чапъл и Норберто Барба.

В епизодите на престъпната драма следва разкриването на бял свят на огромен опит за тероризъм и проведена престъпност. Ще успее ли елитният отряд да овладее ситуацията и да обезпечи сигурността на нюйоркчани? Не пропускайте да разберете в епизодите на премиерния сериал „ ФБР “ от 19 май, вторник, от 22.00 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР