Създателят на Space X, TESLA и собственик на социалката X

...
Създателят на Space X, TESLA и собственик на социалката X
Коментари Харесай

Илон Мъск в тайна среща с Тръмп, иска Байдън победен през ноември

Създателят на Space X, TESLA и притежател на социалката „ X ” нееднократно подлага на критика остро актуалният държавен глава - главно поради безконтролната незаконна миграция

Най-богатият човек на планетата Илон Мъск се е срещнал скрито с претендента за президент от Републиканската партия Доналд Тръмп. Това се е случило в неделя, във вилата на бизнесмена-политик, а крайната цел на визитата е била милиардерът да изрази поддръжка за кандидатурата на Тръмп. Това, несъмнено, включва и финансова такава.

Заключението, което Мъск е направил пред претендента за президент е, че Байдън би трябвало да бъде надвит през ноември, когато ще се проведат изборите. Любопитно е, че частните самолети и на двамата са били засечени да кацат в период от 10 минути на летището във Палм Бийч, Флорида.

Според The Times, мултимилиардерът е бил част от цяла делегация богаташи, които са посетили имението на Тръмп, с цел да стартират всеобща акция за набиране на средства за акцията му. Към момента, най-малко по публична информация, републиканският претендент е събрал едвам 30 млн. $, до момента в който Байдън е съумял да натрупа над 50 млн.долара. Това обаче наподобява не е от изключително значение, защото Доналд Тръмп към този момент на процедура завоюва едногласно всички първоначални избори в основните щати и съвсем сигурно ще е претендентът на GOP за президентския стол през ноември.

Междувременно Илон Мъск, който през последните 4 години нееднократно е изразявал рецензиите си към администрацията на Джо Байдън поради всеобщата незаконна миграция и други съществени проблеми, наксоро съобщи, че „ пагубно събитие от ранга на 11 септември, най-вероятно се „ готви ”.

Той има голяма група от почитатели, които наблюдават всяко изявление и по този метод милиардерът има значително въздействие върху публичните процеси - изключително посредством закупената от него компания „ Twitter ”, която той прекръсти на „ X ”. Между другото, откогато това стана, въпросната платформа смени внезапно репертоара си и от изпълнена с цензура стана много по-отворена към другите отзиви. Същата платформа, под предходното ѝ управление, бе забранила на Тръмп достъп до нея, до момента в който „ международни водачи ” като водачът на Ислямска Държава (ИДИЛ) беше оставян да я употребява.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР