Създателят на продължението на “Сексът и градът” - And Just

...
Създателят на продължението на “Сексът и градът” - And Just
Коментари Харесай

Оригиналната история: Ето какво щеше да се случи със Станфорд Блач, ако Уили Гарсън не беше починал

Създателят на продължението на “Сексът и градът” - And Just Like That… Майкъл Патрик Кинг разкри какво щеше да се случи с героя на Уили Гарсън, в случай че артистът не бе умрял.

За страдание Уили Гарсън съумя да снима единствено три епизода от And Just Like That, в който се завърна като емблематичния си воин - Станфорд Блач. Гарсън умря на 57-години, след борба с рак на панкреаса.



Майкъл Патрик Кинг даде особено изявление за Variety, в което разкри какъв е бил истинският му проект за Блач. Той показа, че е считал героят да премине през рецесия на междинната възраст.

“Той щеше да бъде във всички 10 епизода. Преди да схвана, че Уили е болен и няма да може да приключи фотосите, Станфорд щеше да премине през рецесия на междинната възраст” - бяха точните думи на Кинг.

“Във всички епизоди на “Сексът и градът” Станфорд по специалност беше управител на гении и концепцията ни беше да обърнем внимание на обстоятелството, че това в действителност не е кариера. Той и Кари щяха да усетят дружно измененията в живота си. Вероятно Станфорд и Антъни щяха да се разделят.” - добави основателят на поредицата.

“Щеше да има и поредност от занимателни подиуми с Кари. Онази остаряла химия, която Кари и Станфорд имаха и която бе основана на неповторимата история на Уили и Сара Джесика Паркър” - съобщи той. Голяма част от феновете на “Сексът и градът” в действителност не знаят, че в далечното минало Уили Гарсън и Сара Джесика Паркър са излизали на любовни срещи, само че бързо разбрали, че им е доста прелестно да бъдат другари и имат характерна връзка между тях.

Майкъл Патрик Кинг разкрива, че е решил да отстрани тези подиуми, тъй като е знаел, че публиката ще бъде извънредно натъжена от гибелта на артиста и че не би било уместно в този миг да го показа по подобен метод.

“Това беше най-неубедителната история, която съм писал в миналото. Просто трябваше да преместя героя му без доста маневри, тъй като беше извънредно тъжно. Нямаше метод да го направя по обаятелен и приветлив начин”. - споделя той.

В същото изявление Майкъл Патрик Кинг разкри, че първичната му концепция е била Тузаря да почине още в третия филм за "Сексът и градът ". Проектът обаче по този начин и не се състоя, защото актрисата Ким Катрал отхвърли да взе участие в него.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР