Създателят на купище регетон хитове Деди Янки се отказва от

...
Създателят на купище регетон хитове Деди Янки се отказва от
Коментари Харесай

Деди Янки зарязва музиката, отдава се на Бога

Създателят на купище регетон шлагери Деди Янки се отхвърля от кариерата си на артист, с цел да се посвети напълно на християнството.

Изпълнителят на шлагера " Gasolina " разкри, че стартира " ново начало ", с цел да следва вярата си, по време на последния ден от прощалното си турне La Meta (Целта) в Пуерто Рико в понеделник, предава Page Six.

" Тази вечер признавам и не се срамя да кажа на целия свят, че Исус живее в мен и че ще пребивавам за него ",

написа той в Instagram дружно с видеозапис на речта си от турнето.

" В продължение на доста години се пробвах да запълня една дупка в живота си, която никой не можеше да запълни. Опитвах се да намеря цел, в доста случаи изглеждаше, че съм благополучен, само че нещо ми липсваше, с цел да се усещам пълностоен ", продължава Янки в клипа.

Певецът изяснява, че му е било мъчно да откри щастието, макар че е спечелил голям брой награди и светът е бил в краката му.

След това той прочете стих от Библията на испански език, в който се споделя: " Каква изгода за човек, в случай че завоюва целия свят, само че загуби душата си? ". " Една глава свърши, само че ще стартира нова ", продължи той и добави, че отсега нататък ще се показва само с рожденото си име Рамон Аяла.

След десетилетия на триумфи в музикалния бизнес 46-годишният реализатор на голям брой шлагери желае да употребява " инструментите, които владея, като музика, обществени мрежи, платформи, микрофон - всичко, което Исус ми е дал - за Неговото царство ".

" Точно както Исус, със своята благосклонност, ми разреши да пътувам по света, по Твоята благосклонност, Отче, се надявам да ми позволиш да евангелизирам света от Пуерто Рико. Амин ", приключва Янки.

Клипът в обществените мрежи приключва с проявление на светлинно шоу над арената с думите " Cristo viene ", което се превежда като " Христос ще пристигна ". Новата задача на четирикратния притежател на " Грами " беше приветствана от милиони от неговите 49 милиона почитатели.

В продължение на години изпълнителят се пробва да откри своята цел в живота, само че постоянно остава загубен, изяснява той.

" Търсенето свършва и стартира най-красивото и най-великото премеждие. Христос ни изцелява, тъй като времето лишава прекалено много време ", разяснява един от почитателите на латино звездата. " Нека Бог да направлява пътя ви в това ново начало!!! Ето това назовавам храброст и сърце!!! Добре пристигнал. ", написа различен. " Страхотно удостоверение, сигурно това е най-важното нещо ", включи се трети.

Едва когато носителят на " Грами " посвещава живота си на Бога, той стартира да се усеща пълностоен. Това е един от първите случаи, в които Янки обществено изповядва вярата си.

Деди Янки е в светлината на прожекторите, откогато през 2004 година издаде шлагера си " Gasolina ", а по-късно през 2017 година е един от създателите на абсолютния шлагер " Despacito " с присъединяване на Луис Фонси.



Миналото лято артистът стартира международното си турне " La Última Vuelta ", от което завоюва повече от 125 милиона $, съгласно класацията на Billboard за края на годината.

 

 
 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР