Създателят на корпорацията Meta (преди Facebook), Марк Зукърбърг тайно се

...
Създателят на корпорацията Meta (преди Facebook), Марк Зукърбърг тайно се
Коментари Харесай

Създателят на Meta тайно продаде супер имение в щата Калифорния

Създателят на корпорацията Meta (преди Facebook), Марк Зукърбърг " скрито " се отърва от собствен парцел в щата Калифорния. Сделката донесе на медийния магнат 29,6 милиона $, написа The Real Deal.

По данни на изданието, луксозното имение в Уудсайд, което милиардерът закупи преди две години, е трансферирано на компанията Toy Balloon. Името на същинския притежател е прикрито зад " заслон " от анонимни организации. На една от тях, A7P Trust, както се оказа, към този момент е регистриран частния аероплан на Зукърбърг.
 Цената на най-скъпия и на най-малкия парцел в елитния съветски курорт Сочи
Цената на най-скъпия и на най-малкия парцел в елитния съветски курорт Сочи

Колко коства имение на 6 етажа и жилищe с повърхност от 11 квадратни метра

Супер първокласният дом е издигнат върху имот от 1,4 хектара . Екстериорът е изработен в европейски жанр. Имотът от 446 квадратни метра разполага с: четири спални, три бани, общирна дневна, столова и кухня на основния готвач. Може да се отиде напряко от трапезарията в двора. В непосредственост до къщата има басейн, джакузи, СПА зона и барбекю.

В рамките на имението има и просторен гараж. Освен това, имението е оборудвано с няколко станции за зареждане на електрически коли.

Сега милиардерът разполага в " златния щат " с имение единствено в Пало Алто, с размерите на половин квартал.
 Руският милиардер Игор Бухман си купи още едно имение в Лондон - за $30 милиона
Руски милиардер си купи още едно имение в Лондон - за $30 милиона

Първото му имение в столицата на Англия е съвсем двойно по-скъпо

Основателят на Фейсбук продаде и друго свое имение в Калифорния, само че през 2022 година - за 31 милиона $. Тогава Марк Зукърбърг и брачната половинка му Присила Чан се избавиха от едно свое имение в Съединените щати. Двойката е спечелила десетки милиони долари от договорката, заяви тогава Mansion Global, базирайки се на представител на фамилията.

Уточнява се, че Зукърбърг е продал имението си в Сан Франциско за 31 милиона $. Страните са подписали документите през юли 2022 година, като договорката е избрана за най-скъпата договорка с парцели в града през същата година. Името на купувача и тогава остава незнайно. Зукърбърг и Чан са имали въпросния парцел от 2010 година, когато са заплатили за покупката му малко под 10 милиона $.

Както напомня New York Post, капиталовият портфейл на Зукърбърг включва недвижими парцели в Калифорния и Хавай на обща стойност 320 милиона $.
 Колко костват най-евтините домове в слънчева Флорида
Колко костват най-евтините домове в един от най-богатите щати на Съединени американски щати

Имотите са с повърхност до към 200 квадратни метра
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР