Създателят на хитовия сериал Squid Game обяви, че ще има

...
Създателят на хитовия сериал Squid Game обяви, че ще има
Коментари Харесай

Squid Game ще има и втори сезон

Създателят на хитовия сериал Squid Game разгласи, че ще има продължение на поредицата, чийто първи сезон проследяваше по какъв начин 456 играчи се включват с цената на живота си в общо шест детски южнокорейски игри против голяма парична премия.

Режисьорът Хуанг Донг-хьок е подготвен за втора част, а това стана ясно по време на събитие, отдадено на продукцията, излъчена в Netflix. „ Почти се усещам като че ли не ни оставяте избор “, сподели той, представен от „ Асошиейтед Прес “.

По думите на Донг-хьок има „ голям напън и толкоз доста търсене “ за основаване на нов сезон. „ В момента е в главата ми. В процеса на обмисляне съм в този момент. Но мисля, че не е прекомерно рано да кажа по кое време и по какъв начин ще се случи това. Така че ви давам обещание, че Ги-хун ще се завърне и ще направи нещо за света “, изясни режисьорът.

Досега стрийминг платформата Netflix към момента не е удостоверила подготовка на още епизоди на Squid Game, който мина бариерата от 100 млн. фенове за рекордно малко време. в първите си 28 дни той бе изгледан от 82 млн. семейства.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР